2013

Hello vill skriva lite om hur det här året har varit. Det här året är nog ett ganska händelserikt år om man säger så. 15 somrar och vinter har gått lol och jag började på gymnasiet. Början av det här året sög rätt så hårt. Massa bråk och trubbel hela tiden. Idk, visste inte ens varför men det var så. Med både lärare o elever haha. Det var nog det här året som sarkasmen växte fram ordentligt hos mig. Störde mig på allt o alla, dömde allt o alla. Eller låter kanske lite överdrivet men det var rätt så cp. Cp är ett ord jag använder ganska ofta, kan betyda allt. Cp är liksom cp. 
Men jaja, allt ont måste betraktas med hänsyn till det goda som finns i det. Blev närmre vän med Esterbunny som jag spenderade väldigt mycket tid med början av det här året. Vet inte när det började kanske till o med förra året men ah. Me ester o petter skapade en egen aura o var med varandra hela tiden. Dock har det nog alltid varit så mer eller mindre. Har även massa andra fina vänner som jag kanske inte nämner här men alla betyder jätte mycket men nu skriver jag om det som har varit lite mer spciellt det här året hihi. 
O så rullade tiden fram, ett tag var det riktigt fint väder. Chillade på skolgården under solen varje rast, bland de härligare man gjorde i skolan. Efter skolan cyklade jag alltid till Petter och var där tills på kvällen hehe. Har haft massa filmkvällar med mina rydö/mjälabors. Har inte haft det på väldigt länge nu. Träffar fortfarande nårra av de gamla i bussen ibland på morgonen när man åker till skolan, men not Esterbunny för hon bor i Varberg nu. Saknar det gamla så jag vill spy ibland hehe. Inte det att min nya klass eller mina nya vänner inte duger, men när man helt plötsligt går från att umgås varje dag och ha filmkväll nästan varje helg till att knappt träffas, det är lite brutalt hehe. Tycker jag iaf. 



Iår har jag sett Anton Ewald live o vatt med på fanpic på hans instagram. Inte för att va sån men jag stod längst fram i mitten hehe. Nått jag också gjorde tsm med Petter och Ester och hennes systrar. 
Några härliga dagar hade vi också under spexveckan innan slutet av nian. Det var kanske allt i guess. Sen slutade vi nian. Vilket jag då verkligen desperat räknade ner till. För slutet i nian var inte en bra period hehe. Var helt övertygad om att jag inte kommer sakna min klass, utan bara enstaka människor, vilket jag fortfarande gör, inte så att jag ångrar mig nu. Just det, kom på att det blev lite krångel med mina gymnasieval med haha, men det löste sig sen. PLUS! Tog bort min tandställning nån dag innan skolavslutning haha😁😁😁😁. 
Direkt efter skolavslutningen åkte jag till Kina och var där i en månad och en vecka. Reste runt lite där. Hände inget speciellt, känner direkt inte så många där hehe... Var sjukt taggad ända tills jag kom dit. Trodde det skulle vara mycket shopping o sol o bad o sånt där men no. Under dessa år jag bott i Sverige har priserna i Kina stigit som saotan. Men jaja, köpte massa saker ändå o använde massa cash... På stranden var det sjukt galet mycket folk så det var inte alls kul. Trångt som fan. Färgade håret till ombre där, det var åtminstone lite billigare än i Sverige iaf hehe.#thoughlife

Sen minns jag inte vad jag gjorde resten av sommarn, var med Petter kanske i dont remember. 
På hösten började jag på gymnasiet. Lärde känna nya människor och skaffade nya vänner vilket jag är oehört nöjd med. Just nu är Evelyn och Alida mina närmsta niggas. 

Började på dans på hösten med, med Emma. Vår dansgrupp är också utan tvekan de bättre som har hänt, vår dansledare är också bland de bättre människor man kan träffa. 
O så är vi här nu antar jag? Har nog inte hänt jätte mycket i skolan. Jaja. Det får duga nu det här, imon är det sista dan det här året, sjukt taggad! Hejdå. 👋👋

Hello

Sa ju att jag skulle lägga upp mina inköp från väla hehe. Tog ba kort på klänningen o halsbandet. Vill ha ett sånt enkelt halsband man kan bära typ varje dag, inte ett bigmama halsband med massa bling bling grejer så man typ lyser upp hela skolan hehe. 
Sen köpte jag ju lite underkläder o strumpbyxor o sånt o pallar inte lägga upp det lol. Som sagt, hittar inga kläder bland reavarorna, oftast. Men ska till Köpenhamn nästa vecka så kanske hittar något fint där! Vill ha en kjol... Tycker det är så himla fint nu. Idk, typ bytt stil lite. Men jaja, kommer ett inlägg om hur mitt 2013 har varit sen. Kommer inte hinna imon. So. 



Väla swag

Me åkte till väla med min nigga Evelyn Bankell idag! Vaknade kvart i sju, åkte buss till Halmstad sen o tåg till Helsingborg o buss till väla osv. Blev väldigt impad av att vi klarade hitta rätt ställe utan kaos lol. Var inte jätte mycket folk i början, men sen fram mot eftermiddag började det ösa på riktigt med folk. Var där mellan 11- 17. Köpte saker till nyår o sånt lol. Det är ju som sagt mellandagsrea. Själv så gillar jag inte det så mycket för jag hittar aldrig nånting där:(. Finns ungefär ALDRIG i min storlek. O det var det som förstörde lite idag... Att det var rea överallt o saker som jag inte kunde ha o kändes lite rörigt hehe... 
Men lyckades fixa fram sakerna jag ville iaf. Palla inte lägga upp dom nu bilder kommer sen. Nu ska jag ba ligga i sängen o chilla. Hejdå! 

God jul

Måste berätta en sorglig historia. Tomten finns inte. Vaknade inte med Felix Sandman jämte mig imorse så. Sorry. 
Men annars, hände inget speciellt idag förutom att det är julafton o så.
God jul önskar jag er allihopa:). Not much to tell. Bye.

Klänningen är rosa.. Ville bara visa det. 

Ma kitty

All i want for christmas is Felix Sandman

God jul allihopa!! Kan passa på att skriva ett inlägg nu när det äntligen är jul. Tomten har inte varit hos mig ännu men tror att han kommer att komma snart. Kommer förmodligen att vakna med Felix Sandman i en sock jämte imon om tomten verkligen finns. Hejdå. 


I hate the beach but i stand in california with my toes in the sand

Vaknade halv elva och gick upp vid tolv. Åt en brunch och tog en promenad med mamma. Lol, klarade mig halvvägs o gick hem igen medan mamma fortsatte. Så jävla kallt var det... Frös sönder om mina tår. Glömde mina nike air max i skolan så hade converse på mig.. Hade inte gått ut i vanliga fall men mina föräldrar gillar inte riktigt att jag ba ligger i sängen hela tiden så kände mig tvungen... 
Vet inte om Emma jävel ska komma eller inte för hon har inte hört av sig :). Än så länge så ligger jag i sängen, igen, med datorn. Kanske sätta på nån film att kolla på. Gjorde en kopp te till mig själv innan. Omg sitter o dricker BARA redbull annars o det är nog inte så bra. Har en hel sån där stor svart sopsäck med pant av energidryck heh o det är nog bara på 3 månader :(. Typ beroendeframkallande.... Men ska se till att bli bättre:). Älskar kolsyra och socker... Typ de bästa som finns. 
Julafton imon! Så mysigt :). Ha det gött folk! 





One love, two mouths

Gjorde inte så mycket idag. Sov ut ordentligt o vaknade halv ett lol. Sen kom min styvsyster hit o vi småfirade jul lite. Har ingen aning om vad jag ska göra på lovet alla dagar som jag inte har nått att göra... Borde egentligen plugga, läsa en engelsk bok.. Kan också passa på att säga att jag glömde skicka in min debattartikel i torsdags o har ingen aning om vad jag ska göra åt det heh.
O juste, var ju på sjukhuset igår. Läkarn sa att det bara var läkvävnad eller vad det heter som har hårdnat eller nått jag vet inte. Kommer förmodligen att mjukna under tiden så det är ingen inflammation så jag kan chilla. Var skönt att höra det haha :). 
Imon kanske Emma ska komma över men not sure för hon är lat. Har glömt inloggning till mitt final fantasy konto så kunde inte sätta på spelet idag fml. 
Mamma säger att hon kan köpa ett årskort på gymmet till moi.. Men omg har aldrig varit på gym, typ ändå ganska coolt o speciellt tycker jag iaf... O jag vet inte om jag pallar gå på gym i stan. Palla gymma o va as svettig o trött sen åka buss i en timme hem. Men vill inte gymma i Hylte för mina kompisar som jag främst umgås med nu finns ju i Halmstad så idk. O så är jag ingen människa som direkt tränar eller bryr mig om min body så mycket... Men när mamma kommer upp med ett sådant erbjudande så blir man ändå lite sugen jobbigt läge. Jaja, får se vad vi gör. Sovdags nu, godnatt :).

Har inga bilder att lägga upp. The fooos nya låt ex factor är typ lite lite lite lite bra, sorglig text anser jag..
Tvingar mig själv att gillar deras musik bara för att jag gillar Felix Sandman.. 
Vill inte säga att deras musik faller mig direkt i smaken, men gillar man Felix ska man gilla allt. Tycker deras låtar har för mycket upprepningar. Men det är inte dom som skriver låtarna o dom uppträder bra som idoler o så! Kommer säkert att utvecklas jätte mycket, dom är ju inte så gamla:). 
Men jaja ska inte prata som att jag är nått nu, just saying, mina åsikter. Hejdå. 

They are taking the hobbit to isengard

Jullov nu motherfuckers! Hade sagan om ringen maraton o det var la chill. Så skönt med lov nu. Taggad upp till tusen till jul o nyår 😍. Fast har inte köpt nått till nyår än så har lite panik. Men men fet löser väl sig, funderar på en sväng till väla med ma niggas. 
O så ja, helt säker på att min sjukdom är på väg tillbaka. Konstant svullnad igen. Men denna gången slogs det inte igenom blixtsnabbt som förra gången men man känner det liksom. Är inte så att det gör jätte ont nu eller så, men ska till sjukhuset snart o kolla va dom säger. Vill verkligen inte ha det igen, vill inte ligga på sjukhus med dropp i båda armarna igen, vill inte ha ärr i halsen, vill fira nyår.... 




#oroligtjej15#

Kom hen tidigt idag för man fick jobba var man vill på svenskan o jag var färdig med allt så stack hem. Låg i sängen o gjorde ingenting. Hobbit 2 var jätte bra. Blev typ tjurig för att jag satt längst ut men det gick över med lite popcorn förlåt men jag är cool. Vill bara säga att jag gillar smaug, min favorit roll. Vill att han ska vinna o döda alla i sjöstaden o även alla andra raser o ta över världen. O typ mörkrets skugga eller nånting sånt nån ond boss iaf. Vill att dom ska vinna. Palla att dom goda vinner hela tiden. No fantasy, kan bli tjatigt o enformigt okej? 
Imon är det sista dagen i skolan, ska bara ha en lektion. Vi ska få tillbaka matteprovet o gå igenom det men jag fick A liksom be like imma boss as bitch osv. 
Hej, dock är jag orolig för min sjukdom jag hade för nån månad sen. S.k Öronspottkörtelsinflammation. Mongo sjukdom jag vet inte så många som får det asså. Höll typ på dö i en vecka o låg på sjukhus en vecka o knivhugg i halsen för att dämpa inflammationen... Sen dess har det blivit bättre o bättre men har aldrig känt att det är helt friskt för man känner det när man äter typ. O så ända tills för nårra dagar sen så känns det som att det håller på vända.. Att det börjar svullna igen asså. Kan säga att jag är svinrädd för det gjorde verkligen kaos ont ingenting kunde dämpa det helt crazy. När jag var på sjukhuset så dämpade man vara inflammationen men kollade aldrig vad det var för anledning till det här o det har varit återkommande... Det skulle dom göra efter runt två veckor efter jag skrevs ut från sjukhuset men sen dröjde det ända tills 13/1 2014 för återbesök... 
Största problemet är att jag vill inte att det ska vara igång när julen o nyår är på väg... Vill inte sitta hemma o lipa i min ensamhet på jul eller nyår.. Ber verkligen till Gud för att det ska vara ok åtminstone på julen o nyår... Amen 🙏



Killem

Hej, ska på hobbit 2 med hela klassen idag. Vår klass vann nån tävling i skolan o fick biobiljetter därför blev det så heh. Nårra sitter i klassrummet o kollar på ettan nu, not much to tell men men. 
Men iaf, hittar inte mina långa klassiska uggs... Hittar bara dom korta jag köpte förra året. Typ damp. Vill ha dom mycket skönare än dom jag köpte förra året :(. 
Jaja, sen blir det att äta med klassen sen. Vi hörs. 

Har ingen bild. Fick A på matteprovet inte så förvånad precis. Felstavning på matematik lol pinsamt.. 

Jobbar på att bli normal

Hej, tråkig helg tråkig söndag ingenting som händer lol. Känns som att jag satt o pluggade hela dan men en vecka kvar så är det lov så det ska nog gå ändå. Längtar till jul o nyår! Så mysigt:). 
Vill klippa mig men vill ha längre hår.., frisörer förstår inte vad toppa betyder så nej tror jag låter bli att gå dit. Får damp på att jag klippte upp mitt hår innan. Nu vill jag ha allting jämnlångt. Omg palla ha hår. 
Vet inte vad jag ska säga, men ha det bra folk. 



Killen ville va med på min blogg. En vacker förebild. Mycket begåvad. Killen kan slicka sig på armbågen. Om ni vill kontakta honom, säg till mig. 
Godnatt.

En halv mullvad

Hallao, dagen började med att trilla av cykeln. Skulle till bussen så var det äckligt halt o mörkt på vägen. Byxorna sprack och skrapade upp knät så det blödde ner mina byxor... Stukat vänsterfot med eller vet inte det är typ lite svullet o blåmärke o gör svinigt ont när jag går iaf. O vänster handflatan svullen för jag tryckte för hårt ner på marken när jag trillade fml. Överdriver lite kanske men typ inte så farligt ändå. Roliga är att imon så är det ingen skola woop woop. Har bara en inlämning o två redovisningar innan lovet, o jag är ganska så klar med dom så chill pill väntar:). Ha det gött folk :*💏




Turtle

Tjooo, pallar inte uppdatera varje dag men men. Köpte en vs body mist idag som heter coconut passion, tipsad av Emma Bengtsson, den luktar faktiskt rätt gott tack för tipset Emma:). Fick också ett presentkort från Gina lämnade ett linne lol. Har brist på kläder men hittar ingenting jag vill ha i stan tror jag ska klicka hem nått från hollister.. Har massa linne o kortärmade tröjor men det är så äckligt kallt på vår skola så det håller inte.. Vill ha långarmade kläder.. 
Ha det gött babes, har inga bilder att lägga upp så blir en mongo bild på body misten haha jo men så är det.



Troll

Fredag idag. Sven mördade vår el igår men den kom tillbaka sen. Tog mig från rydö till skolan fast det var piss väder imorse. Jaja men hellre skolan med el o sociala närhet än sitter fast hemma utan el. Fick tillbaka biologiprovet idag, är faktiskt jätte nöjd. Har också fått nårra tusen spänn från försäkringen för jag legat inne på sjukhus så hoho;). Längtar till lov!! Jul och nyår! Kommer vara så mysigt o så kommer jag få pengar också:). Ska spara lite pengar o sånt. På sommarn har jag iaf bestämt mig att jobba ihjäl mig o sen åka utomlands med mina babes! Eller så är det tänkt iaf vet inte hur det blir vi får la se. Just iår är jag inte så rik så ahja, hejdå :).



Say hi to Ragnar-Adam

Tjooo, hade tre prov idag. Engelska nationella i läs- och hörförståelse o matte på eftermiddan. Hade inga lektioner, prov hela dan. 
Läsförståelse gick nog ganska bra. Vad jag kände iaf lol men vet inte är inte bra på engelska. Hörförståelsen gick åt helvete kan ni veta. Hehehe suck.. 
Så blev det tröstätning på lotus med mina kompisar haha. 
På eftermiddan var det matteprov och det var tack vare det jag återhämtade mitt självförtroende.... 
Döpte min dubbelhaka idag. Den heter Ragnar-Adam med smeknamn radde. Han hälsar men en djup syn på livet. 

Hello. 


Härlig dag ho

Hade dansuppvisning igår med bästa gruppen! Gjorde ett stort jävla fail men men var nog inte så farligt. Det viktiga är att det har varit riktigt kul att har dansat med dessa människor och bästa dansledare. Synd att det inte är säkert att vi kommer fortsätta att ha henne nästa termin. Men hade varit jätte kul, verkligen:). 
Idag var stannade jag i skolan o pluggade matte med mina classmates. Inte för att jag behöver det men lol, kul att umgås liksom. Matteprov imon, vill sätta ett A men man vet ju inte :(. Hade ju c på mitt förra pga att jag inte skrev uträkningar o endast svar.. Jag räknar alltid huvudräkning så lol. Men svaren var rätta så heh. Imon blir det att kötta uträkningar 🙏. 
Mest orolig för engelska läs- o hörförståelse nationella imon, suger verkligen. Inte kul.








Palla va normal

Tjoo ett sent inlägg så här på natten. Var på gekås idag, man fick stå i kö i 40 minuter för att komma in hehe... As mycket folk. Köpte lite smink, hår o hud grejer o massa godis o chips. Palla va smal liksom. O så köpte jag ett par stövlar i den skoaffären jämte gekås minns inte vad den heter. Imon.. Eller rättare sagt, senare idag, ska jag på julskyltning i stan med Nisse o alibaba. Mycket roligt mycket bra. Godnatt :). 




RSS 2.0