Huehue

Slutade tidigt idag hade inget matte sista passet så åkte till örna för att träffa min baby jan huehue, hittade faktiskt honom till slut! Blev en snabbis och tog skolbussen tillbaka till rydö! Sjuorna är längre än mig och det känns lite sådär för jag går ändå på gymnasiet nu.. Men jaja, ba för att mina tillväxthormoner gick åt min hjärnutveckling istället.
Gjorde video med mina gruppmates för vår redovisning inför vår labb. Blev super bra tror jag! Viktigast av allt, det var kul! Har matteläxa idag och jag orkar typ inte göra dom... Tar typ 10 min men ändå. Och så har vi förhör på växter nästa vecka?
Inte för att va sån men jag förväntade mig typ att tillverka kärnvapen eller nått. Nä, lite överdrivet men inte gå ut och utforska skogen i alla fall? No drama liksom!
Annars är det chill. Hejdå.


WORK HARD PLAY HARD HUEHUE

Huehue alla i min klass är så normala.. Jag vill ha en cp klass..
Aja, men annars var jag på the mortal instrument igår. Var rätt bra, bara att paret var egentligen syskon hehe.. Men dom är inte människor så det kanske går vem vet? Kommer fler filmer sen så kanske kommer nån förklaring hoppas jag.
Har bara massa lektioner hela tiden. Har märkt att jag inte kan koncentrera mig när det är så jävla tyst i klassrummet. Vill sova hela tiden... Och blir alltid hungrig. Hade också vikarie idag för vår kemi och biologilärare är nere i Antarktis eller Arktis och undersöker.. Jappjapp, alla är typ smarta i min klass, saknar mina cp gamla vänner. Men vi hörs.


Hablahablahabla

Inte bloggat på länge! Men nu händer det faktiskt saker man kan skriva om. Skolan har börjat och ja, ny skola, ny klass för jag går ju ettan på gymnasiet nu. Pendlar varje dag, går upp 6 o det är fett med jobbigt. Berättar mer om klassen sen ah ja kan väl dra lite om dagen.
Kommer att få ta hand om mig själv för det mesta i runt två veckor för mamma är inte hemma. Måste göra mat själv och ja, går faktiskt rätt bra. Städade också undervåningen i huset idag. Någon måste ju göra det liksom. Men mitt eget rum ser fortfarande ut som en hönsgård. Imon blir det att åka till stan med Emma. Ska gå på en provdag för en danskurs haha. Kan inte dansa men man kan väl lära sig och jag fick bara adrenalinet eller vad det e för tillfället och vill göra det nu typ. Vet inte hur länge jag kommer hålla på men jaja, får väl se :). Ser faktiskt fram emot det. Godnatt!


RSS 2.0