There's no remedy for memory

Har varit ganska fint väder idag faktiskt! Har räknat ut att vi har 44 skoldagar kvar! Vad jag vet iaf, om man räknar bort lovet nu och helgerna och nationaldagen, dock så vet jag inte om vi har några studiedagar eller friluftsdag, om man räknar bort temaveckan så är det faktiskt bara 39 dagar kvar att gå i skolan! Inte alls många ju :). Längtar sönder. Vet inte vad jag ska ha på mig. Hittade "dress of my life" för några veckor sen, men under tiden så har känslan kallnat haha. Den är för dyr... Nu tänker jag liksom, det är bara en fkn avslutning, ska köpa en klänning som jag ska använda en enda jävla gång.... Och ja, alla kommer komma med fina klänningar, ingen kommer minnas vem som hade vilken och vems var finast. Och särskilt enligt killarna så ser allting likadant ut. Vitt tyg(det allra vanligaste på avslutningar) som går ner till benen typ. Jaja, får se vad det blir.
Imon när man vaknar blir det sommartid yalla habibi fast det är fortfarande lite snö ute, men jag är alltid beredd på sommarn! JUST COME AT ME BROOOOOOOOO. Ska hitta något att göra nu japp japp vi ses :).


I'm out of business

Stack till Petter o hade filmkväll med han o Ester igår från runt halv sex. Sen dess har jag varit hem hos Petter ända till ungefär nio på kvällen idag hahaha. Fanns ändå ingenting att göra hemma själv så. Vi åt massa choklad och tjockismat... Orkar inte.. Vikten o hälsa är fan det sista vi tänker på. I nån film vi såg "fuck them all! I love ice cream!" Ja? Så är det typ. Petters mamma gav oss nån tidning med en tjej som hade anorexia o vägde 18kilo när det var som minst... Det såg verkligen cp ut.. Hellre va tjock än så där.. Yalla liksom. Har iaf haft väldigt kul, och mysigt!
Idag så har jag och Petter också varit på sjölunda en snabbis och spelat piano!! Bara en random sak som kom emellan jaow.
Tänkte lite. Vi slutar ändå om typ två månder. Palla bry sig och ta upp nått bråk nu? Jag har aldrig velat ta upp någonting men sen när man bli "åtalad" för ingenting så blir man lite arg.. Men jag har kommit över det nu! Det angår inte mig och jag ser fram emot ett nytt liv och en ny skola efter sommarn. Det som händer nu får man bara stå ut med i de sista månaderna. Pallar inte ens bli arg längre, så länge inte någon tar upp det. Jag orkar inte bry mig om någonting som inte ens har med mig att göra. Just vid vissa stunder när man är "nyuppretad" så blir man rätt förbannad och vill ta ett snack face 2 face med personen. Men efter några dagar glädjar man över att inte har gjort det. Annars skulle det blivit ännu mer bullshits. Jaja, de får tycka vad de vill jag bryr mig faktiskt inte haha. Var dumt tänkt att säga något som man aldrig skulle vilja säga bara för att skapa någon rättvisa.... Men om det kan sluta så är det faktiskt värt att offra rättvisan, något som inte existeras. I'm out of business! Varför ska man sitta och bli arg istället för att ha massa kul med sina vänner? Dumt ju! Gud vad löjligt att jag blev så upprörd av lärarna för några dagar sen. Nu när jag tänker efter så tycker jag det är så fjantigt av mig hahaha! Varför blev jag upprörd ens? Vad kan de göra liksom? Chilla bara, upprörd blir man bara när man tvekar på sin egen styrka. Men nu blir jag säkrare och säkrare för varje dag som går. Om jag inte vill så kan de inte göra någonting :D. Gud vad tjatigt.. Men jag lovar att det är sista gången! Jag ser ett suveränt och spännande liv med massa kul framför mig! COME AT ME BROOOOOOO
Btw, jag satte eld på chips idag.


Jag är den sista som inte skulle våga stå för egna åsikter om någon

Haha, har visste
uppstått ett litet missförstånd mellan mig och en viss person. Att inte säga betyder inte att man inte har något att säga. Det har någon själv sagt. Men när det gäller andra så är det så att de inte har någonting att säga eller vågar inte stå för sina falska och patetiska påståenden. Jag är den sista som inte skulle våga stå för sina åsikter om någon. Men ska prata med personen imorgon så jag ska ställa mig inför mina åsikter.
Jag vet inte om det är normalt. Men jag tänker jävligt mycket. Jag har alltid satt tydliga gränser mellan "angår mig händelser" och "angår inte mig händelser", så som jag skiljer på "jag påverkar händelser" och "jag påverkar inte händelser". Jag är väldigt egoistisk om man säger så. Eller jag har svårt för att se anledning till saker som inte angår mig eller som jag inte påverkar. När det angår mig och jag påverkar, innan jag tar beslutet så tänker jag först på konsekvenserna. Jag vet inte om alla gör det men jag tänker alltid på konsekvenserna före. Då menar jag alltid. Jag skulle aldrig gjort något som jag inte skulle klarat själv på egen hand. Det bara är en grundtanke för allt jag gör som ligger längst in printad i hjärnan. Vilket också betyder att jag kan ta ansvar för allt som jag har gjort. För det är genomtänkt. Jag har liksom alltid vetat, så här kommer det bli och lösningen blir så eller så.
Och vad menar jag med att kunna ta ansvar? Jo, att det är en sak jag kan lösa själv. Jag kan inte lita någon 100%. Inte för att någon har svikit mig, men det bara är så. Jag kan bara inte. Att lita på någon anna betyder att riskera. Ingen har absolut kontroll över vad de andra gör o tänker och går igenom. Därför kan man ALDRIG vara säker på om han eller hon helt plötsligt bara ändrar sig. Eller inte kan av någon olycka. Den enda du kan kontrollera över är dig själv. Den enda du ska leva hela livet med är också dig själv. Jag har 100% tillit på mig själv. Är det någonting som jag inte skulle kunna klara av på egen hand, då gör jag inte det. Det bara är så. Jag har svårt att säga viktiga saker till folk också. För jag ser ingen anledning till att dela en del av rätten till andra att kontrollera över mitt liv. Din egen sanning är den kraften som driver dig och ditt liv, din världsbild och allt du gör och tror beror på hur sanningen är för dig. Alla har olika. Det finns så många saker som man inte kan berätta. Så många saker som skulle vända en helt ut och in och knäcka ens syn. Just om mig så har jag inte sagt till någon och ser absolut inte anledning till att göra det och kommer aldrig göra det. Vilket också betyder... Personen som skulle förstöra mig finns inte... :o
Jag riskerar aldrig. Jag står för vad jag säger och gör. Godnatt :).


27 april

Sista skoldag imon! Ska nog till stan o käka med Ester och Petter! Ska vara med på audition för spexet iår med. Fick jävligt dåligt på ett gammalt nationella prov vi gjorde innan. Typ C hahaha får damp. Men sen ska man ha hörförståelse och mer tid också så kommer nog gå bättre på den riktiga.
Ska ha so redovisning imon, har inte ens börjat renskriva, hemkunskaps arbetet är inte heller klar. Rättare sagt, inte ens börjat, och den ska fkn in IMON! Jag har inte gjort något mer än att käkat ända tills nu. MÅSTE VERKLIGEN GÖRA NÅGONTING!!!! Ja. Hejdå nu ska jag fkn plugga.


Allt blir värre än jag trott

Skolan var fett lam idag. Spräckte mina jeans på morgonen hahahaha så gick till Elin och lånade ett par mjukisbyxor. Hade bad, sista gången idag mohaha. Gick också till tandläkaren. Visste inte att man fick låna cykel i vår skola??? De sa att jag behöver nog bara två omgångar till så kan jag slippa tandställningen! :). Samhälle var fett jobbig idag. Höll på somna. Ska jobba med ett nytt grupparbete. Ville ha nya grupper men fick inte. Hehe, vad fan? Bara för att vikarien inte orkar bry sig. Jag och Ester jobbar bra faktiskt. Men annars vette jag fan. Har fortfarande inte gjort ett piss idag. Har hemkunskapen inlämningsuppgiften kvar, samhälle grupparbetet, två engelska inlämningar och franska läxa... Ja? Har ingen aning om när och hur det blev så fkn mycket.
Fick också en inbjudan till laborationsdag på Kattegatt. Blir i april och det kommer säkert bli fett kul. Ska kanske dit med Carl. Coolaste av allt är att vi kanske kommer träffa båda Jans söner hahahaha x'). Vi kommer att laborera tillsammans med tvåorna, och elever som har valt da Vinci som 1:a eller 2:a. Jans ena son går i tvåan och den andra ska nog gå på da Vinci mest troligt sa Jannebaby till mig mohaha. Om jag ser dom kommer jag fkn skrika "OMFG JAG KÄNNER DIN PAPPA HAN ÄR MIN GUD". Yalla. Nu måste jag plugga.


Out of my life

Men annars! Roliga saker som har hänt idag! Mina fkn löparskor kom idag mohaha! ÄNTLIGEN ASSÅ ÄNTLIGEN!!!! Har bara suttit hemma och käkat och druckit powerking. Redovisningen på franskan gick rätt bra idag. Och jag fick A på nationella skrivdelen! Fick B på tala och läsförståelse. Kunde gjort bättre på talandet så jag åtminstone kunde få ett generellt A på svenska nationella. Alltså i helhet. Fick bara B :'(. Men jaja, säkert jag som inte jobbat tillräckligt! Och att skriva är något jag är ganska självsäker på så :). Det är ju flera lärare som dömer ett nationellt prov innan betyget sätts. Och hon sa att alla var övertygande om ett A så mohaha, stolt chey! :D
Bild på mina dojor, nike Air Max 2011 modellen mihihi. Tyckte den var snyggare än 2012 o 2013 så wopp.


Så skrattretande

Hahaha, får antagligen inte skriva vad jag vill på min blogg nu. Vad ska jag skriva då? Ska jag börja skriva vad andra vill helt plötsligt? Ska jag börja blogga om någon annans liv? Typ min kemilärares vardag eller min klassföreståndares mest spännande erfaranhet? Om någon vill framföra några egna åsikter, gå skaffa en egen blogg. Jag har antagligen påverkat tjejerna i klassen att tycka samma som mig. Vad fan.... Vad är det jag har varit otydlig med? Alla påverkas av sin omgivning. Ingen har skapat sig själv okej? Jag är också påverkad av andra, ska jag gå och skylla på dem nu också eller? Att påverka sin omgivning är ju bara fkn naturligt, inget brott. Jag menar, ifall om det verkligen hände. Att det är jag som har börjat med allt och påverkat alla. Hmmm, nu trivs jag inte i skolan. Jag blir kritiserade av äldre, jag känner mig mobbad och kränkt, går runt i skolan och känner mig hotad och tvingad. Jahaop, ska jag gå och klaga hos FN nu eller. Hahaha, så skrattretande. Fjantigt och omoget bråk. Har aldrig sett anledningen till att jag ens har behövt vara med. Jag har fan ingenting med saken att göra. Men ska nog inte prata om det mer med lärarna, så det är roligt att höra. Skitsamma, bara så att saken får ett slut så spelar det ingen roll vilken syn folk får på mig. Jag är extremt lat och orkar sällan lägga mig i andras problem och fortsätta föra upp nya discussioner. Nu räcker det. 

Orkar inte

Jag har inte den ansvarigheten att berätta något för någon. Ingen kan tvinga mig att göra något jag absolut inte vill. Såg ingen mening med ett möte där folk försöker lösa ett problem jag inte vill lösa. Bara låt det va. Förstår inte hur mycket det angår de vuxna. Enligt mig tycker jag inte ens att de ska bry sig. Jag är den som har blivit drabbad och har full rätt att inte blanda mig i. Det är inte jag som vill någonting. Ser ingen mening med att försöka få ihop två grupper människor som har så mycket emot varandra. Bättre att låta det va och undvika varandra istället att tvunget få ihop dem?
Känner mig tvingad till att göra saker som absolut inte betyder någonting. Meningslöshet helt enkelt.


Sommar come at me bro

Har inte gjort ett skit idag. Bara suttit o käkat kakor och druckit massa pepsi och powerking... Kommer bli tjock haha. Och mina löparskor.. Dom kommer fan aldrig?? Vad fan tänker de med? Bara för att jag äter så mycket eller? Typ "äsch vi skiter i att skicka skorna till henne, hon kommer ändå inte använda dom." Jag längtar till vår och sommar. Iaf inte så här kallt och snö. Det börjar bli mot april och det är fortfarande snö ute... Slutar skolan om 80 dagar. Ser fram emot det! Kommer bli fett skoj :). Imon är det måndag. Nu tänker jag åtminstone plugga liiiite. Vet inte men kanske ska prata med vår klassföreståndare igen! Den här gången kommer jag absolut inte ta tid ifrån min lektion. Om vi börjar så tänker jag dra. Har franska redovisning imon och vill inte svika Carl som är min medmänniska i samma grupp! Ska nog även rita baksidan på klasströjan. Jaja adjö.


Goda vänner kan man inte få för många av!

Har varit i stan och shoppat o käkat med Ester, Jonna, Alma, Felicia och Emma! Elin skulle också vara med men hon svek oss och åkte till väla... Haft massa kul men köpte inte så mycket för jag måste ju spara :'(. Köpte mat och glass och tre par trosor på Gina tricot för 129 kr hahaha. Fett snygga yalla. Har fett ont i halsen, kanske får halsfluss o får feber. Pallar inte..... Men man får hoppas på det bästa :).
Och ja juste. En viktig sak som hände idag. När vi var på McDonalds och jag var på väg uppför trappan. Jag sprang upp och min colans lodlinje föll över basytan eller vad man säger. Ja, spillde cola i hela trappan. Jag vet, jag är konstnärlig.


Ont i halsen lalala

Tröstmat efter en jagvettefanhurjagskabeskrivaden skoldag. Älskar choklad, älskar mat, ser ingen anledning till att tänka på min hälsa långsiktigt när jag kan njuta nu. Liksom, man måste ju torka sig efter varje gång man har bajsat, inte så att man struntar i att torka sig för man ska ändå bajsa igen. Ja, i princip samma teori ;).


DET RÄCKER MED ATT DU LER MOT MIG SÅ KAPITULERAR JAAAAAAAAAAG

Haft lagom kul i skolan idag! Gjorde ett gammalt nationella prov på engelskan fast blev inte klar... Hade sista sidan kvar. Men på den riktiga nationella får man 20 minuter mer så det var skönt att veta jag kommer hinna med det iaf! På franskan fick vi en ny lärare som är en riktig fransman! Han verkar vara snäll så det e bra. Yalla.


It wasn't what i should. It was a choice.

Så jävla arg har jag inte vatt på länge. Dra åt helvete..


Talent is cheap

Idag satt jag med min älsklingslärare Jan vid matbordet idag mohaha. Vi pratade om provet och andra naturvetenskapliga grejer. FÖR FÖRSTA GÅNGEN UNDER DESSA TRE ÅREN FAKTISKT! Och det var faktiskt kul. Jag gillar naturvetenskap. För allt är så logiskt, asså har den saken en start så har den ett motsvarande slut. Det kan liksom inte bli något annat. Det är inget man ska kunna utan till, utan allting går i sin ordning som man kan räkna ut. Jag tycker det är svårt att veta vad folk tycker och tänker och hur allting påverkar människor och hur de påverkar varandra. För mig är människan som en avancerad kemisk process.. Jag menar, det händer kemiska reaktioner i kroppen HELA TIDEN och det är det som påverkar oss. Vi kan inte kontrollera oss själva liksom. Allting som vi gör har bidragits av någongting och är helt naturligt, för det händer i följd. Känslor betyder hormoner för mig??? Och relation mellan människorna ser jag som bieffekten som orsakat av de olika rörelser och tal som har påverkat hjärnan genom syn och hörsel. Det går inte att förklara för det är så komplicerat och människor är födda olika och ligger i olika nivåer och gått olika långt i sitt liv vid samma situation. Det är inte så att jag går runt och tänker på det hela tiden, varför hon han hen den gör si eller så. För så jävla smart är jag inte och det är ju omöjligt. Att ens ta reda på all kemiska reaktioner som verkar i en enda människa. Men det är så coolt att vi människor inte styr oss själva.. Och jag tycker man skulle kunna läsa en människas tankar genom att uppfostra den från försöka sekunden den föddes och antecknar allt den går igenom och hjärnans rörelser osv. Hahaha, jag bara fanatiserar för det är ju omöjligt att ta reda på så enormt många saker. Men skulle vatt fett coolt... Är det typ det psykologi handlar om? Jaja nu babblar jag om saker som jag inte ens själv fattar. Bättre att fokusera på något vettigt.


Better say it than hide it

Hade nationella i kemi idag. Och jag hoppas de misstag jag gjorde inte spelar så stor roll. T.ex att blandade ihop fosfatjoner med nitratjoner. För båda är ju de man mest pratar om när man pratar om gödsel. Skrev att fosfat joner kunde omvandlas till nitritjoner i kroppen vilket kunde orsaka cancer hahaha... Min lärare kommer tro att jag är dum i huvett när han ser det... Hur kunde det bli till ett helt annat ämne helt plötsligt i kroppen????? Och sista labb delen, när det var 7 minuter kvar suddade jag mer än hälften det jag redan skrev och började om för det var fel.... Skrev bara att man skulle ha samma mängd bromtymolblått i varje bägare men aldrig riktigt hur mycket det skulle vara... Har säkert gjort småfel annars också.. Men nu är det över och jag pallar inte bry mig.
Människor påverkas av den miljön de befinner sig i. Vad är sant och vad är sanningen? Det finns inget sånt för alla. Bara individuellt eftersom alla är så olika. Och jag var påverkad av olika konstiga människor och saker och gjort saker som jag annars inte skulle gjort. Man börjar ångra och önskar att man inte gjorde det. Och istället för att gömma det hela livet ut känns det mycket lättare att vara ärlig och säga rakt ut. Så var jag, så var det och jag ber verkligen om ursäkt. Nu känns det bra att göra det som jag tycker är rätt. Förr gjorde jag olika saker mot viljan p.g.a olika villkor. Men det känns bra nu att kasta dem bakom ryggen. Allt känns mer äkta och jag lever för mig själv. Och klart, jag bär på ansvaren själv också :).

Koppar, nickel, zink

Har nationella i kemi imorgon och jag har läst alla sidor som jan gav oss i papper som omfattat det flesta av det vi har haft hittills. Kommer nog att bli bra! Och det finns typ bara halva kvar av fluor flaskan, så bara lite till så slipper jag den ;). Totte hade insamling för elever som vill vara med på spexet iår. Träningen blir v. 21 då vi har elevensval vecka. Som jag faktiskt tänkte ha friluftsliv av en mihihihi anledning! Men det är värt det om jag, Ester och Petter kommer med. Vi tre har så.. Stört kul tillsammans? Asså verkligen, ha as kul genom att vara cp. Har också hört från människor som säger att de vill att vi tre ska komma med för vi är iaf roliga! Trevligt att höra faktiskt, som peppar upp en! Han ska köra en audition på torsdag.. Vet inte riktigt om vi kan komma med men man får alltid hoppas :).


Det enda du kan göra är att bli mer än de andra. Positivt eller negativt

Hej. Här är ett inlägg som handlar om naturligt urval som jag tänker berätta om som jag fick ifrån biologiboken och animal planet. Naturligt urval innebär att naturen väjer ut de bäst anpassade arter som snart eller senare konkurrerar ut de andra. Djur och växter med de bästa generna överlever den hårda konkurrensen i ett visst område. Vilket lett till att olika växter och djur är anpassande till olika omgivning och att de ser så olika ut idag. De som är födda med sämre förmågor blir utkonkurrerade, antigen så dör arten ut eller så försöker de byta till något annat ställe där konkurrensen inte är så hård och anpassa sig efter nya egenskaper. Allt handlar om att överleva, på liv eller död i djur och växtvärlden. I människovärlden finns det saker som kallas för moral och etik vilket skiljer människan ifrån de andra arter. Människan har en välutvecklad hjärna och den är så komplicerad så mina tankar knyts ihop när jag försöker reda ut den. Någon gång ska jag ju komma lite längre i mitt liv. Men inte nu. 


I knew you were trouble when you came in

Gjort är gjort, det skulle man tagit hänsyn till innan man gjorde det. Flera gånger till och med. Ingenting står stilla oförändrad. Folk kan tro att man kan gottgöra ett misstag i efterhand. Men verkligheten är hårdare än så. Typ, you'll never make the same misstake twice, the second time you do it, it's not a misstake, it's a choice. Och jag är smart nog för att inte välja det igen. Smart nog för att tänka, smart nog för att veta vad som är bra för mig. Smart nog för att göra det jag gör.
Men nu ska jag gottgöra mig med kakor som är en god sak. Imon är det nationella i kemi. O vi ska plugga plugga plugga plugga plugga plugga hela natten lång. Man slipper tänka på jobbiga saker när man läser. Vilket jag ofta gör. Kanske för att jag är dum i huvett och kan inte fokusera mig i flera saker samtidigt. Hejdå :D.


Don't underestimate my ability to be evil

Ingenting står över mig. 
Jag kan inte bli forskare genom att käka piller. Imon är det skola! Inte för att va sån, men jag ÄLSKAR att gå i skolan och umgås med mina vänner. Alla som man mår bra av. Dom är så underbara och klarar verkligen inte av att sluta nian med dessa goingar :'(

Jag vill också klippa mig.. Har fett långt hår och jobbigt.... Enligt teorin borde det växa 1cm per månad, men det känns som att mitt hår växer dubbelt så snabbt...... PALLAR INTE


Hej jag är en singel kvinna på 24års ålder och söker efter batman

Hade filmkväll hos Ester igår. Tycker faktiskt vi har världens bästa åsikter o idéer om allt.. Och Petter och Hilma med! Vi är så smarta och coola människor! Satt och skrev på random talk och flabbade sönder. Sen busringde vi jätte många människor på hetalinjen! Hade as kul. Kollade på avatar också. Fattade inte jätte mycket men lite tror jag! Idag ska jag chilla. Bara chilla. Asså säg chilla med CH, verkligen CHilla.


wow

Allt som drabbar dig eller som du har drabbat är förknippat med dig själv. Är du med i situationen så kunde du gjort bättre. Hur lite du än har med saken att göra, bara att du är inblandad. 
Ser så många saker om att vara dig själv och inte bry sig om vad andra säger och tycker. Men så ska det inte vara. Det är ju samma sak som att vara egoistisk. Vi lever i ett samhälle tillsammans med andra människor. Det är inte så att man är själv och dominerar världen. Då skulle det varit en annan sak. Men nu är det så att vi lever faktiskt i en omgivenhet av andra. Därför bör vi tänka på hur vårt beteende påverkar andra och vilka resultat de kan leda till. Mycket komplicerare är det inte. Jag menar, det är ju sånt lagar och regler är till för. Annars skulle jag kanske gått och rånat banker och mördat folk nu? Vadå då jag är bara mig själv och gör saker som jag tycker är rätt hehehe. Men ändå är man uppväxt med olika regler och lagar. Annars skulle man inte vetat vad som är rätt eller fel. Samma sak med andras kommentarer. De kanske bara leder till att en blir bättre människa? Världen är mycket mer komplicerad än så. Ett sammanhang fungerar inte vid alla tillfällen. Och det är så fel att säga va dig själv. Ingen är sig själv? Vi är som vi har blivit. Vi påverkas av våra gener som vi är födda till, och miljön som har påverkat oss, som har lett till att vi är spm vi är idag. Så vad menar man med att vara sig själv? Du vet inte ens vem du är för det är omgivningen som har skapat dig. Tänk, tänk på att vi påverkar människor runt om också. Vi har också varit med och skapat en del av deras liv, samma sak gäller det tvärtom. Därför kan man skylla allt på sig själv. Nu är jag kanske lite för hård, men, vem ska du annars skylla på förutom dig själv? Alla har ett eget liv och vem fan bryr sig om någon annan egentligen? Jag vet inte vad jag skriver men det är svårt att förklara... Klart bryr jag mig om mina kompisar. Jag menar bara att vi förändrar mest av det som drabbar oss, typ. De andra kan hjälpa mer eller mindre men det är oss själva det handlar om. 
Är bara lite trött på alla som klagar på bl.a nätmobbning och många andra saker som jagvetintevad. Ta nätmobbning t.ex. Lägg inte ut massa saker officiellt då. Ingen har tvingat dig? Visst är det synd om de som har blivit drabbade och jag gynnar absolut inte mobbning men tänk också lite på andra. Men det är så svårt att förstå vad andra tycker för alla är så olika och uppväxt i olika miljöer så det är ändå ganska onödigt att ens försöka få folk att fatta så hehehe. JA? IBLAND FÅR JAG LITE SÅN DÄR KONSTIG DAMP, MEN ANNAR ÄR DET CHILL HEMMA. Suttit och käkat tårta och choklad muffins. :). Petter baby fyller år idag och vi gratulerade honom i skolan. Nu ska jag njuta av min helg och leta upp någon film. Woooooooooooooooooooooooooow

Vila i din stabilitet

Petter baby fyller år imon! Har slagit in hans paket. Ska också på nån uf mässa så ska inte ha så många lektioner. Ha det bra för jag ska sova.


Everything you do goes in slowmotion

Kul dag idag hatar fluor godnatt.


Blow up everything

Är trött som fan o ska sova nu faktiskt. Var hos tandläkare idag och var meningen att justera tandställningen. Men de klippte bort en bit längst in på vänstersidan i nedrekäken för mitt tandkött var irriterat o blodsvullet. Så de rotade in i tandköttet o grävde o grejade. Jag typ skrek invändigt men vågade inte... Man såg hur mycket blod de sög in i nån slang. HORRIBLE.
Men värst utav allt. Jag fick nån munskölj med hem. Hehe det värsta jag vet i hela människans historia. Det typ smakar ruttnade oliver med mintsmak... Vilket jag faktiskt var tvungen att ta, alltså jag sköljde nyss med den.. Fml höll på spy.. Den här är extra stark också så det typ bränns på tungan. Och eftersmaken är alltid värst. Man får inte dricka eller äta inom en halvtimme heller så kan inte skölja bort smaken med vatten. Ska skölja på morgon och kväll tills flaskan är slut sa de. Hehehe det är psykiskt och fysiskt plågande för mig. Jag går hellre med svullet tandköttet än att skölja med den..
If there is anything really fml, it is this.


Jag får damp i tårna

Tänker sälja några av mina klänningar som jag aldrig har använt eller använt en eller två gånger... För de plågar mig psykiskt när de hänger där o man ser dem varje dag o ba "vad fan ska jag göra med dem?" Långhelgen är snart över. Var tänkt att läsa färdigt min bok som bara har 40 sidor kvar o börja med läsrecensionen. Men gjorde inte nånting av det så hehehe.
Satt o funderade på en sak... Det där med att alla har samma rättigheter trots all olika egenskaper. Men så är det ju inte. En som är t.ex yngre, sjuk eller har svårt med saker o ting har ju nästan all privilegier i världen? Medan de andra s.k får stå ut med all brist i världen o hitta en lösning själv. Jag menar, en vanlig människa har också problem? En vanlig människas ord bör också höras? En vanlig människa måste inte alltid tänka på alla andras brister? Ja men folk pratar alltid om alla med komplex är lika värda som de andra. Men hur mycket har de inte fått som de "vanliga" inte har? Folk tänker bara på hur synd det är om vissa människor, men ALDRIG på att det kan vara orättvist mot de andra. Just saying.


New stuffs

Halsduk från gina 149:-

En grå tröja på rea! 99:-


Stan

Har studiedag idag så slipper gå till skolan. Gick upp 10.20 och skyndade mig som fan för att hinna med bussen 10.57 till stan haha. Käkade på kinalestaulang med mamma och gick runt lite. Min mamma köpte mer än mig asså tro mig hon är galen... Hon fyller år om två dagar så jag köpte en tröja till henne. Hehehe faktiskt också för att om jag betalade den tröjan så betalar hon mina löparskor som jag beställde vilket är fan värt... Själv köpte jag en tröja och en halsduk/sjal som jag ska matcha med min militärjacka eller arménjacka eller hur man ska kalla den. Fler bilder kommer när jag är hemma.
Och ah juste köpte present till petter också för han fyller år snart! Då får han ju övningsköra! När han har fått körkort ska han köra mig o ester till halmstad för att käka på mcdonalds varje dag. Vi är fetto buddies 4ever.PUSS PUSS JAG ÄR FAN PÅ BRA HUMÖR IDAG!


My workout

Okej eftersom det verkar som att alla går runt och tränar varje dag så ska jag också berätta om min träning.
Jag, tränar minst 21 gånger i veckan. Alltså 3 gånger per dan, 7 dagar i rad. Mest tränar jag magen. Jag tränar den en gång på morgonen. En gång vid lunch tiden och en gång på kvällen. Det är faktiskt en mycket ansträngande träning. Jag äter. Maten spjälks i magsäcken med hjälp av saltsyra. Sen förs näringsämnena till olika delar i kroppen med hjälp av syretransportering vilket bygger upp min kondition! Ju mer jag äter, ju mer syre går det åt att transportera näringsämnena. Därför kallar jag detta för konditionsträning och jag tränar minst 3 gånger per dag!


I'm not the one genius, you are the one idiot

People disgust me due to their behaviours. Their laborious behaviours are fucking killing me. I mean, they are decomposing me slowly, like a slowgoing excrusiating doom.

Okej, nu har jag satt ihop en rad engelska ord som jag tycker är fuckat coola till meningar! Tro mig... Sitter hemma och råpluggar engelska varje dag nu. Läste 67 sidor av Sara's face idag. Har bara 80 kvar wihoo :D. Har ätit så mycket ben & jerry idag så jag höll på spy. Kanske därför jag får träningsvärk i magen för jag äter för mycket. Det bildar för myket mjölksyra när min mage försöker spjälka all mat hahaha. Har världens bästa motto för er som bantar " man måste äta sig mätt för att orka banta." Ja, så är det.


Oh you seem suspicious

Har musik prov imon men pluggade mest på engelska. För det hänger ju min systemkamera på så hehehe. Men har ändå läst lite och fattar verkligen ingenting?? Musik historia är så fkn tråkigt. Höll alltid på somna på de lektionerna. Jag är inte ett dugg intresserad av gamla stjärnor o låtar. Nu för tiden har vi mycket bättre utrustning vilket ger bättre ljudkvalite.. Och är det något gammalt jag gillar så är det ännu längre bak då typ opera o orkester var populära. Hahahaha skulle man inte tro men det tycker jag är mycket finare iaf. Och det är det jag gillar mest att spela, gamla piano klassiker. Och jag gillar bättre att spela piano än att sjunga. För röst är något man föds med vilket man inte kan utveckla hur mycket som helst. Men instrument måste man lära sig. Alla kan sjunga men hur många kan utveckla på riktigt...?
Nu ska jag sova lika sött som bebisen på bilden. Godnatt.


Sol mat och vatten

Äntligen lite varmare väder! 8 plus ute asså omg typ sommar ju! Inte riktigt men ändå. Längtar bara tills man kan gå ut i linne och shorts och känna kobajs lukten på landet... Asså åååh så gött! Hoppas att det blir varmare och varmare för varje dag som går och all is smälter. Minns första gången jag var i Unnaryd med ester! Det var så himla fint väder fast det blåste lite.. Typ som nu men varmare.
Jag har bestämt mig för att göra allt för min systemkamera. Ska råplugga engelska varje dag! Sa till vår lärare min plan, men stannade halvvägs för det kändes som fjäsk. Typ "nu ska du tycka synd om mig o ge mig A!!". Men det var faktiskt inte det jag menade!!! Ville bara att hon skulle veta så hon kan ha bättre koll på mig på lektionerna och ställa högre krav på mig... Nu ska jag plugga till musikprovet, hört från andra att det verkar va svårt.. Har också varit borta en lektion så vet inte hur det kommer att gå.
Det var sista dagen vi hade Petra i franska idag. Vi bara fikade och alla snackade hela lektionen. Hoppas vi får en lärare som mr. Fitz. Då kommer jag dö lyckligt...........


Wiho tralalala

Kom plötsligt på att mamma hade köpt några polotröjor till mig för mer än 3 år sen... Då tyckte jag dom var sååååå fula och har aldrig använt dom. Men man plockar alltid gammalt skräp. Nu har jag på mig det? Inget fel med dem faktiskt. Har 4st... En röd, en rosa, en mörkblå och en lila. Två långärmade och två kortärmade.
Har tittat på systemkameror. Vill köpa Nikon D5200. Är typ amatörs amatör så kommer inte kunna använda den alls. Men bryr mig inte... Kan ta fula bilder spelar ingen roll jag har en mobil också... Tänk så finns det en chans för mirakel att man av en slump ba kan det? Mamma säger att hon betalar kameran om jag får A i engelska trololol. Men det är fucking omöjligt. Har B nu och det är typ det maximala man kan få av mig i engelska.. Suger verkligen. Hur mycket man än vrider på min hjärna och soltorkar den så finns det bara så mycket engelska i den??? Hehe kommer aldrig få kameran känns som. No chans. Men mirakler finns alltid. Fast man ska inte förvänta sig för mycket för det leder bara till besvikelser!

The shirt I'm going to wear tomorrow and my tits wiii


Hörselutrustningr till för folk med hörselsvårigheter

Nu ska jag tröstäta en fet stor ben & jerry.


Things went from bad to worse

Jag lever i min säng. Här sover jag, äter, pluggar och spenderar tiden med datorn. Har en sådan shoppingkänsla! Har även suttit här och tittat på kläder nästan hela dagen idag med. Förbereder inför skolavslutning som är mer än 3 månader sen haha. Ska färga håret innan dess har jag bestämt mig. Har också tittat på systemkamera. Kan typ ingenting om kameror förutom optikläran från fysiken. Men har iaf bestämt mig för en kamera. Ska bara övertala mamma att köpa den då hon också har lust att skaffa videoutrustning. Det är la bättre att filma med en systemkamera än med en liten filmkamera antar jag??? Tänkte gå igenom mitt nyårslöfte men pallade inte. Minns inte ett skit av det jag skrev. Ville bara kolla hur långt jag har kommit med dessa saker som jag inte minns...


Man lever i ett elände omgiven av förbikommande människor

Varje gång jag ska gå lägga mig ber jag om att nästa dag jag vaknar har min mun blivit bättre. Är så hungrig så jag är typ bedövad av hungern. Okej jag ta det som en bantning...
Tittade på melodifestivalen andra chansen idag, ANTON EWALD OCH ROBIN STJERNBERG GICK VIDARE WIHOOO. Var ganska självklart från början men ändå. Skälv gillade jag jalla dansa sawa också. När det stod mellan behrang och Anton var jag faktiskt lite desperat... Spelar ingen roll vem som åkte ut av dem så skulle jag bli hjärtkrossad!!!
Annars har jag legat i sängen hela dagen och tittade efter kläder. Har kommit på världens bästa outfit på skolavslutningen. Längtar så hemskt mycket och ändå inte...


It's fucking killing me

HAR SKIT MYCKET ATT ÄTA HEMMA MEN KAN INTE OCH LEVER PÅ FLYTANDE FÖDA ÄR HUNGRIG SOM FAN JAG PALLAR INTE...
When you are hungry as hell but you cant eat, that's a feeling.
Och halva min överläpp har typ svullnat, ser ut som kissie.... Putar faktiskt inte på bilden men det ser typ ut så. Nu ska jag ta Ipren o sova för att slippa känna hungern. Kommer bli ett helvete att borsta tänderna jao... Jag hatar det här det dödar mig långsamt :(.


I feel sorry but you make me unwailling to applogize

Efter en cp dag så sitter jag här i sängen och tittar på pll. Borde egentligen läsa och plugga till musikprovet, men det är fortfarande några dagar kamvar så jag hinner!
Hat fortfarande fett ont i munnen, blåsorna har bara blivit större. Har druckit honung i 4 eller 5 dagar nu och det har inte hjälpt nånting. Brukade faktiskt göra det. Pappa köpte välling för 2 åringar till mig idag och det drack jag! Känner mig ung och kraftfull igen! Nu ska jag fortsätta, hejdå hihihihi.


läs inte det här inlägget om du inte vill

Petter som är typ gjord av uppiggande ämne har åkt till sälen och hade ont i huvudet och magen och munnen nästan hela dagen haha. Men en sak som hände idag är fkn oslagbar.
Jag och ester har fått gå och prata med biblis och vår klassföreståndare för att en tjej i 7an känner sig kränkt av oss och var jätte ledsen. Vi har antagligen kallat henne hora och säger att hon klär sig horigt osv. Skrivit saker på facebook, instagram och bloggen osv. Okej, på facebook och instagram har vi bara skrivit saker för skojskull, som inte innehöll ett enda diskriminerande tecken. Och jag talar inte för mig själv, utan det är sant. Men kallat henne hora och sådant och bloggen? Herregud lilla vän var har du hört det ifrån? Hur kan du säga att vi har sagt något som vi inte ens själv vet? Är du verkligen säker på att du har hört det??? För det undrar jag verkligen eftersom jag har aldrig sagt det? Eller har du hört det från någon annan? Hur vet du om de ljuger eller inte? För jag säger bara att jag har inte sagt det. Och jag vet inte vad hon har tagit åt sig från våra bloggar. Lilla gumman det är inte dig jag skriver om på bloggen så ta inte åt dig okej? Allt vi gör mot dig var egentligen från början bara skämt, vi känner inte ens dig och varför skulle jag skriva om dig på bloggen??? Jag har faktiskt ett liv än att störa mig på människor som inte har med mig att göra så jag vet inte hur du uppfattar dessa saker.
Lärarna sa att de ville bara höra vår version av historien. Men en av dem var ju helt inställd på att vi HAR kränkt henne, vi HAR mobbat henne, vi SKA sluta. Hon ÄR jätte ledsen, vi ÄR skyldiga, VI mobbar.  MAN KAN INTE SLUTA MED NÅGOT MAN INTE HAR PÅBÖRJAT?????? De ville inte att någon elev ska känna sig kränkt eller mindre värd än någon annan. Men vad är det lärarna gör mot oss? Är det något rättvist? Har ni frågat hur vi känner oss? Har ni frågat vad de gjort mot oss? HAR NI ENS TÄNKT GÖRA DET? Ja, det kan man verkligen undra. Var det någon som brydde sig om oss???? Ni säger att ni vill bara höra vår version, MEN, kommentera inte då hur det vi berättar är skadligt för henne och lyssna då! Jag tror inte något av det vi sa från oss var hörd hahaha. Ja? Bara för att vi går i nian är det säkert vi som är omogna, som vänder sig mot de yngre. Men vi är väl lika mycket människa som dem? Varför lyssnar lärarna inte hur vi känner oss? 
"Fast det ni inte har skrivit något direkt kränkande, men hon kan ju känna sig så." Ja, vi har inte gjort något direkt diskriminerande. Och det beror ju helt på hennes egna uppfattning. Men det är väl så hela tiden? Det är inte den som pratar som bestämmer vad orden betyder, utan den som hör. Man kan likagärna säga "Du är skit snygg" men den som hör uppfattr det som tvärtom. Hur ska vi sluta då? Hon kan ju uppfatta vad hon vill men är det något jag kan ändra på? Och det är väl samma sak för oss? De kanske inte menade med att stirra på oss, pekar på oss och fnittrar åt oss. Men det är ju vi som uppfattar deras rörelser. Vi kan tro att de sitter och dömer oss och skrattar åt oss för det? Det är ju det de gör när vi går förbi lol. Har någon av ni lärarna tänkt på det? Bara för att vi inte tar åt oss för vi bryr oss egentligen inte förutom att "hämnas tillbaka" på ett skämtaktigt sätt? Det kunde lika gärna varit vi som sitter på en bänk och gråter. Bara för att vi inte tar åt oss så är det vi det är fel på. Okej, lärarna säger ju att de inte menar så utan de vill bara höra vad vi tycker. Men förlåt, det är så min uppfattning är av det ni har gjort idag och jag kan INTE sluta tycka det. En av lärarna var helt inställd på att vi har gjort fel, och då spelar det ingen roll hur mycket vi förklarar, är det så för den läraren så är det så hehe.
Och ah, några i skolan har ju också kommit fram till oss och frågat varför vi kallar henne för si och så och vi ska sluta. Omg, ska hon sprida rykter nu också? Vill hon att folk ska tro att vi är sådana spydiga människor? Herregud jag använder väldigt sällan "hora" det ordet. Det är ett starkt ord och ingen som inte är det ska bli kallad så. Det är inte bara en som har ifrågesatt oss så jag undrar vad hon berättar för folk nu hahahaha, rykter asså. Efter snacket med lärarna blev jag faktiskt förbannad över att de behandlar oss orättvist. Men tänkte skicka något till henne och be om förlåtelse över att det vi har gjort har gjort henne ledsen fast det inte var menat så och att vi har inte kallat henne för hora och sådana saker. Men efter att vi har hört att hon har börjat sprida rykter om oss så ångrade jag mig. Haha aldrig att jag ska vilja be om förlåtelse igen. 
Inte för att skvallra eller så, men det här är faktiskt min blogg och här skriver jag privatgrejer, med det här inlägget skrivet jag bara ut mig för det som hände idag. Jag kan inte hjälpa om någon olämplig ser det här, för jag har inte tvingat dem till att göra det, och det står tydligt och klart på rubriken, läs inte om du inte vill. 

RSS 2.0