Just go away

Har haft blåsor i munnen i några dagar nu. Hat sökt upp att såna heter afte, och återkommer hela tiden typ. Ja då stämmer det väl? Har haft såna då och då sen jag var barn. Finns inga botemedel direkt, men finns skyddsmedel man kan lägga på eller nån bakteriedödande salva... O de tipsar om att hålla en väldigt bra munhygien genom att använda munskölj :). Men nej tack jag har super bra munhygien aldrig att jag ska använda det. Nu har jag druckit yoghurt ned sugrör och ska sätta på pretty little liars. Ska göra välling till mig själv på kvällen sen hehehe.

Fick tillbaka vårt geografiprojekt hahahaha, och man kan väl vara nöjd?


Silver linings playbook

Den här filmen är rätt bra tycker jag. Kanske för att bradley Cooper är med? Haha älskar gamla gubbar typ. Men ingen 30+ skulle vilja ha en 15åring förutom pedofiler, de ser oss som småflickor! MEN TÄNK OM ?


It's my weddingvideo !!!!!!

Arkivarier i stan med Jonna Ester och Petter idag och tittat på bio. Den var as bra o bradley cooper är fett snygg som vanligt. Käkade en massa... En massa.. Sen kom jag hem, och klart, det första jag gör är att öppna paketen med min mobil tillbaka från lagningen. Men? Det var inte ens min mobil de hade skickat... De skickade en hel ny. Jag hade en liten repe på min på ett ställe längst upp men det finns inte på denna. Och den är blankig eller vad man säger överallt... Märkte direkt att det inte var min. Har inget emot att få en gratis ny mobil tillbaka... Men... Vad har de gjort med min son Mr. Bono då? Ska dom återvinna honom? Gud vad hemskt. R.I.P... Har faktiskt känslor för den och kan inte riktigt acceptera att det inte är han som är här nu! Men jag lär vänja mig och ta hand om den nya. Ska döpa om den. Den ska inte ersätta någon som den inte är!


Go with the flow

Det är läskigt när man börjar störa sig riktigt mycket på "varförskullejagbrymig" saker. Ge mig tre anledningar till att göra det typ. Jag har aldrig fattat vilket förhållande man ska ha med andra människor. Vad är snäll och hur snäll får man va? Vad kallas elakt och räknas det vid vissa tillfällen? Vad jag har sett så skiftar det bland olika människor. Kan man ligga med någon bara för att inte såra personen eller trösta kanske? Är det snällt eller är det något över gränsen? Är det elakt att stoppa någonting som kan bli värre? Vi människor borde ge oss själva lite mer värde. Men alla har olika sätt att leva och det är vilket som. Allt är tvåsidigt och just nu strider det jag har skrivit mot mig själv igen. "Varför bryr du dig om hur andra beter sig?" Nej, jag ska inte bry mig. Vilket cpt inlägg, kanske för att jag är sjukt trött och huvudet fungerar inte riktigt. Hejdå.


Bonjour je ne parle pas francais au revoir

Har haft franska muntligt nationella idag och det gick typ åt helvete. Jag kan inte franska, så är det! Visste inte vad jag skulle säga och det var säkert massa fel. Idag kom min mobil egentligen tillbaka från lagningen, den har varit borta en hel vecka och jag har saknat den som mitt eget barn. MEN? MINA FÖRÄLDRAR ÄR I HALMSTAD OCH KOMMER INTE HEM FÖRRÄN POSTEN HAR STÄNGT SÅ DOM SKA HÄMTA DEN IMON. FÅR PANIK ASSÅ JAG ORKAR INTE HEHEHE. Kommer inte kunna ha den efter skolan heller för då ska jag till halmstad och titta på "du gör mig galen" på bio. Det är också kul så det jämnar ut sig. Nu måste jag egentligen plugga till franska provet på torsdag för jag har en stark känsla av att jag inte kommer hinna imon. Allt det där imfarfait och passe compose, skillnad mellan qui och que, fattar typ nada. Känns som att alla har fått övningspapper förutom jag och mitt hörngäng. Ja...?

Jag står på toppen när jag tittar ner

Har äntligen gjort färdigt min svenska fackuppsats på 12 sidor dataskrivet hehe... Fick reda på vår svenska nationella på tal och läsförståelse, fick två B, är ganska nöjd ändå. Kändes inte bra när jag hade proven så jag är nöjd! Trodde jag skulle få D haha:). Hoppas jag får högre på skriftligt. Kändes bra när jag gjorde den, men sen efterhand känns det som att jag har skrivit om annat ämne. Men man har ju olika uppfattningar när man ser en rubrik så det kanske inte räknas! Har varit trevligt att gå tillbaka i skolan igen och träffa vännerna! De gör dagarna sååå mycket bättre:). Nu ska jag sova, godnatt!


Everything become horrible when you're serious

Skola imon, och jag är inte ens färdig med kladden på atbetet som ska in imon. Får panik. Hejdå vi ses.


Tid att älska, dags att dö

Har varit ute och promenerat med mamma och Stephen. Åt en jävla massa yoghurt idag. Yoghurt med mango är så jävla gott! Nu ska jag börja med att läsa stycken ur kända författarskap. Pallar inte skriva någonting idag, blir att läsa nu och sammanfatta imon:).


What do I have to care?

Vakna tidigt gå upp sent! Så har det blivit. Ligger i sängen med mobilen i flera timmar förrän jag går upp. Har käkat frukost nu och funderar på vad jag ska göra. Måste städs mitt rum, duscha och plugga... Har inte bestämt mig för vilken ordning jag ska görs de här sakerna i. Jag absolut MÅSTE fortsätta på min svenska förattaruppsats nu eller vad det är. Den ska in på måndag efter lovet. Och jag har ärlig talat inte ens skrivit hälften av kladden.

Min katt har stil.


You wanna be my next ex baby?

Idag sände vi ut min älskling Mr. Bono. Hoppas han kan komma tillbaka frisk och skuttande! Var också på Ica och handlade lite mat. Fick låna pappas iPhone 4 för att överleva perioden utan Mr. Bono. Tydligen kan man inte flytta över enheter på iPhone 5 till iPhone 4 som jag använder nu, synkronisera eller vad det heter. Och jag vågar inte återställa hela skiten för då kan jag inte ställa tillbaka Mr. Bono när han är hemma:(. Helt sjukt. Aja hejdå vi sed.


Adjö

Snart ska vi skicka iväg min älsklings mobil på lagning. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med resten av mitt liv. Känns inte bra. Mr. Bono jag kommer sakna dig oerhört mycket bara så du vet.


Lyckligast

Gick runt i stan med mamma idag, hon sa att om jag hade tålamod att vänta på henne när hon provade kläder så betalar hon min jacka wihoo. So i did it.
Så gick vi och köpte den och jag är såååååå fkn lycklig! Handlade lite mat med henne och åt mcflurry på donken!

Saknar mina vänner... Kan inte ens leva utan dom en vecka, hur ska jag klara mig resten av livet efter nian? Bläääh... Orkar inte. Nu ska jag fortsätta titta på pll. ( Var det inte nån som sa att hon skulle sluta med det..?) Men.. Det är så sjukt spännande. Vi hörs :).


Kinalestaulang

Är i Halmstad med mamma och käkar på kinalestaulang! Ska försöka övertala henne att köpa jackan som jag aldrig fick hem i lördags. Ha det gött :).

 


Thunder buddies

Måste sluta titta på pll!! Får ingenting gjort annars. Måste städa mitt rum, göra färdigt min engelska, och svenska sak under lovet. Vi har en bok att läsa på engelskan också. Och jag VET att om jag inte läser den nu kommer jag aldrig hinna med den i skolan. Den verkar sååååå tråkig. Finns INGA bra engelska böcker i skolan. Beautiful creatures kanske? Boken verkar vara så himla mycket bättre än filmen. Och vad om att börja träna???? Tränar bara mina tuggmuskler nu för tiden. Sen finns det en hel del saker som jag har planerar att göra. Men pll tar över.
Jag saknar min klass redan och alla mina vänner. Peace.


Allt kan gå itu, ett hjärta kan gå i tusen bitar

Var ute och gick idag! Det var skit kallt men jag har varit ute och tatt frisk luft iaf. Inte för att det hjälpte mot migrän eller så. Skulle också göra crêpes när jag kom hem. Dom blev faktiskt goda men ser ut som god knows what.. KLARAR INTE AV NÅNTING NÄR JAG ÄR SJÄLV I MITT KÖK!


Fuck logic I'm a chinese

Har världens huvudvärk... Det är faktiskt väldigt sällan jag får det! Kände mig redan halvdassig igår, men idag vaknade jag med huvudvärk som har verkat sedan dess. Satt och tittade på pll hela morgonen. Funderar på om jag ska gå ut och ta lite frisk luft istället. Med tanken på att det kanske hjälper mot migrän? Men först och främst ska jag leta upp något att äta!


Beautiful creatures

Åkte till stan med Petter och Amanda idag. Gick runt lite och käkade en massa kändes det som. Åt på McDonalds som vanligt, de köpte glass också, jag och Petter köpte lite godis. Amanda och Petter köpte popcorn på bion, efter det köpte vi snacks på McDonalds igen... Vi tittade på beautiful creatures. Jag tyckte inte att den var så bra som den verkade på trailern. Nu ska jag inte avslöja nånting men så var det. Köpte också ett par byxor på vila. Skulle också köpa en jacka från ginatricot, men måste spara till sommarn så jag avvaktar lite. Nu blir det pll, vi ses:).


How could it be?

Sitter och funderar på hur det skulle varit nu om jag gjorde andra val förr i mitt liv. Det som förändrade mitt liv var ju att flytta till ett helt annat land och bosätta mig där. Flyttade till Sverige från Kina sommarn 2008 på grund av familjen typ. Och det är ju helt annorlunda om man säger så. Bodde i stan innan och nu på landet med massa skog och träd! I o för sig så finns det mycket skog i hela sverige men men. Hade aldrig sett kor, hästar, grisar och sådana stora husdjur irl förut! Minns att det var så spännande tyckte jag som var 10år. "WOW MAMMA TITTA DET FINNS KOR OCH HÄSTAR DÄR UTE!!!" Så var det typ.. Tyckte sådana där djur var så coola... Och älgar, rådjur bl.a.
En sak som jag också gapade stort över. Man har bestämda busstider!!! Tyckte också det var coolt att man eldade i huset. Först trodde jag att man fick gå ut i skogen och hämta pinnar. Och det såg jag som en äventyr eller nått... HUR JÄVLA COOLT VAR INTE DET?? ATT MAN ELDAR FÖR ATT FÅ VÄRME I HUSET!
Skolan i sverige är fett chill jämfört med i Kina hehe.... Kom hit och lärde mig språket väldigt snabbt kan man ju säga. Hoppade upp en klass efter två år, och nu awesome betyg.. Men det kanske är så med alla kineser eller asiater vettefan. Eller varför inte individuell skills?;) Men nu ska jag sova, pöss <3


SPORTLOV

Har haft en mysig dag i skolan idag. Minns inte vad vi gjorde men det verkade vara mysigt! Lovet började med att käka pizza med familjen och nu gosar jag ner mig i sängen med min söta katt. Ska titta på pretty little liars. Ses:)


Pain in the ass

Trött tjej med ont i röven efter en lång dag. Tagga sista skoldag innan lovet imon. Godnattkyss.


Fuck valentine I love you every day

Hemkommen efter en konsert nu då! Tycker årets alla hjärtans dag har varit ganska bra ändå. Åkte skidor på Isaberg, gick mycket bättre än jag trodde faktiskt! Fast trillade två gånger ändå och har svin ont i ens rövhalva just nu. Delade muffins med mina buddies och gav dom choklad som jag tog med. Efter skolan var jag med Ester och Petter. Gick igenom skolkatalogen. Man hittar alltid nått nytt roligt där! Sen åkte jag och Petter till rydögården och spelade på en konsert. Gick också rätt bra tycker jag :). Man kan ha en jävligt bra dag på valentine fast man är singel! JAG HAR MINA HOMIES!!!!! Nu måste jag skriva min historieläxa som absolut måste in imon. Hejdå. Glad alla hjärtans dag.


En bild säger mer än tusen ord

Har äntligen slått över 100000 på TAMAGO ägget!!! Bara knappt nio tiondelar kvar wihoo! Har också bakat till imon när vi ska till Isaberg. Ska ta med choklad och dumle klubbor för det är ju valentine och för mig är det att käka i mitt elände! Ska käka mig rund och rulla ner för skidbackarna, annars vette jag fan hur man åker skidor...


Let her go

Min älskade mobil, älskade Mr. Bono ska på lagning tillsammans med dessa förpackningar. Men det är ju alla hjärtans dag imon, vem ska annars va med mig om min babe är på lagning? Och det är friluftsdag imon! Ska till Isaberg med mina buddies. Ska äta av all choklad som finns i världen, bli tjock och runt sen rulla ner för backarna. Nu ska jag gå baka, hejdå.


Snabbt inlägg

Ett snabbinlägg innan jag ska sova. Ska sammanfatta de aktuella under min dag. Fick reda på att jag fick A i vårt senaste kemiprov. Var en A fråga som jag inte riktigt svarade tillräckligt på men störde inte helheten. Gjorde också ett gammalt nationella i geografi. Gick inte bra! Vill förbättra mig i geografi men det går ju inte så snabbt :(. Har historia inlärning imon men har knappt skrivit någonting. Godnatt vi ses .


150 days left

Kollade nyss att det bara är 150 dagar tills vi slutar! Eller bara och bara. 150 dagar kvar tills jag slutar nian. 150 dagar kvar med mina bästa 9c:are. 9C är den enda anledning som knyter ihop oss haha.
Käkade nyss pommes och chicken nuggets. Nu ska jag skriva om Sovjetunionen, hehdå.


min älskade blogg jag avgudar dig med hela mitt hjärta

Tog sönder min blogg igen!? Som tur var så var ag så jävla genius IGEN och fixade tillbaka den... Ska aldrig pilla på den igen. Jag accepterar den som den ser ut... Det är insidan som räknas.. Ja.. det är det. Fick panik när jag inte kunde återställa den. VILKEN LÄTTNAD ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! SKULLE KUNNA GÅ UT OCH SPRINGA NAKEN I KYLAN RUNT JORDEN 5 VARV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
När jag ändå skriver ett inlägg kan jag lika gärna ladda upp en bild.

Mål nästa

Var inne på Gina tricots hemsida och tittade runt lite. Hittade ett par byxor som jag fick lite hjärtattack av och två jackor som jag inte vet vilken jag ska ta! Har också tänkt på att jag är grymt sugen på att åka till väla. Det var längesen jag var där. Men då kommer jag bara slösa bort massa pengar. Måste spara till sommarn. Har en del saker planerat att göra. Men just ett par byxor och jacka har jag råd med.
Man kan inte köpa allt med pengar, men utan pengar kan du inte köpa nånting?

&
Vilken jacka ska jag ta???? Beslutsångest asså...

Baby goodbye

Startarknappen längst upp på min mobil har slutat fungera! I början var den helt okej, en dag började jag märka att den blev ganska seg. Därefter har den bara blivit segare och segare för varje dag som gick. Och nu har den dött. Wihoo. Har felanmält den på halebops hemsida, kommer att få hem omslags- packnings grejer, då ska jag packa ihop den och skicka iväg den på lagning! Från halebop fick man ingen mobil att låna tror jag inte. Kan inte heller ha mitt nanokort (för iphone5) till andra telefoner. Har ett gammalt minikort eller vad det heter sen innan, men det är inte aktiverat... Så kommer att vara utan mobil i x antal dagar. Vet inte alls hur det kommer att gå. Fml... Känns som att mitt barn har fått cancer och ska in på akuten eller sjukhus? Jaja. 

Copacabanana

HAR HITTAT EN FETT AWESOME INSTRUMENTAL LÅT MED BÅDE PIANON OCH GITARR(BAS? VET INTE SKILLNADEN...) SOLO MJÄ LETAR SÖNDER EFTER NOTER ! Uncover är också en bra låt och zara Larsson har en underbar röst. Redbull är gott. Hejdå.


Show me what you've got

Hemma från konserten nu! Gick rätt bra förutom att spelade & sjöng fel lite?(lagom mycket?) Men hoppas att det inte hördes för mycket :). Air Fist uppträdde och de var så fluffiga!!!!! Funderar på att också skaffa ett band med några andra. Har tänkt på att börja göra olika saker på fritiden men vet inte riktigt om jag hinner, eller orkar. Men kanske alltid bra att testa? Jaja vi får se :).


Godmorgon

Inget nödvändigt inlägg det här men men. Som jag har sagt ett antal gånger nu så ska jag på konsert i skolans aula idag på eftermiddag! Den börjar klockan 16.00 men ska vara där 15.00 för att öva. Nu ska jag gå upp och käka! Kanske göra mina läxor också. Har tre saker som ska lämnas in nästa vecka och är inte färdig med någon utav dom.


So tired i hardly can sleep

Är så trött så jag inte pallar sova... Hatar när det blir såhär! Nationella gick rätt bra kändes det som. Skrev en novell om en tjej som hade anorexia med inledningen "spegeln föll ur min hand". Spegeln var som en bild av henne i andras ögon. När den föll och sprack var det som att den sa " nu är spegeln sprucken och du är fri från fängelset av press från andra. " Vilket gav flickan en inre lycka.
Nu ska jag sova. Tagga konserten imorgon wiieee :).


SPIDERMAN

Har haft teater efter skolan. Stannade sen och övade inför konserten i skolan imon med Tomas och Carl :). Nu är vi hos Tomas och tittar på spiderman! Yeye


Tomatsås

Gjorde crêpes med Petter, Ester och Atlas på franskan idag! Blev super goåatt med nutella. Hade jätte kul under tiden vi gjorde dom också. Erik plågade oss på idrotten med olika styrketräning eller vad det var? Känner nu hur träningsvärk börja sprida ut sig... Kommer bli jätte jobbigt att gå upp&duscha imon på morgonen.. Gaaaaah jag orkar inte. Och sista svenska nationella imon. Skrivdelen jao. Hoppas det går bra. Nu ska jag gå skriva fakta om Selma Lagerlöf, hejdå.


I heart Mr.Fitz

Letar efter T-shirtar med texten " I (hjärta) Mr.Fitz! Är sjukt kär i rollen i pretty little liars. Absolut världens hetaste lärare utan tvekan! Har hittat en del, men blir att kanske beställa senare :).


If it's forbidden I'll break all of the rules

Jag är inte din slav av något slag. Jag har ett eget liv också. Du är inte solen och jag är inte jorden, jag snurrar inte runt dig och lever enligt dina villkor. Jag har inte den ansvarigheten att uppnå dina krav. Jag orkar inte med din negativitet som en aura och ger mig dåliga intryck. Jag vill inte vara ditt begär och bli påverkad i din närhet. Du får gärna se mig som en dålig människa. Har aldrig sagt att jag är bra på något vis. Och efter allt du har gjort så pallar jag inte mer. Tack för tiden vi har haft, du är underbar att umgås med, uppskattar verkligen. Ledsen, men så är det.

Hejjaggillarmaraboumjölkchoklad

Har haft svenska nationella läsförståelse i 3,5 timmar. Gick rätt så bra hoppas jag. Kändes okej iaf. Skulle egentligen vara friluftsdag imon men det flyttades till nästa vecka istället. Måste komma igång med svenska, engelska och historia som ska in nästa vecka! Har knappt skrivit nånting... Har sagt att jag ska göra det sååååå länge men ingenting har hänt. Nu ska jag iaf försöka!


Desperat efter sommar

Har haft kemiprov i skolan idag. Gick rätt bra tror jag. Hoppas det blir bra också! Imon blir det svenska nationella läsförståelse. Idag har jag inte gjort nånting mer än bara chillat, käkat godis och fortsatte med min ritning haha:). Blev klar med den iaf! Var tänkt att hålla på med den under en längre period, little by little alltså. Men när man väl har börjat känns det trist att sluta! Så satt i flera timmar och ritade klart :'(. Själv tycker jag att tjejen till högers kropp ser helt invalid ut eftersom det är verkligen skit svårt att rita en sån liggande gubbe. Just för att få röven att sitta på rätt ställe tog ganska lång tid. Suddade ut x gånger. Blev inte så bra till slut heller men det får duga... Jag som aldrig har lärt mig att rita..


Skaffa ett liv

Tänkte på att jag bara har suttit och pluggat, tittat på pretty little liars och glott i en vägg på sistone. Vad är det för ett jäkla liv? Så idag blev det att plugga till kemiprovet och sen satte jag igång med att rita... Som sagt, har inte gjort det på jätte länge och har inte samma känsel i händerna längre. Men det får väl gå :'(. Som ni ser så är bilden inte färdig. Massa ställen som inte är klar och en del att ändra på. Blir någon annan gång jag får lust! Nu ska jag sova, godnatt :).


Scones med marabou

Har läst några sidor av kemin och bakat scones med Marabou på! Så jävla goda är dom! Nu blir det att duscha rätt så tidigt och sätta på en film och mysa ner mig i sängen. :D


Det finns positiva vätejoner i sura lösningar

Har inte alls gjort mycket idag förutom att har städat mitt rum. Nu pluggar jag kemi och har svenska engelska som ska in snart med. Trodde vi fick längre tid med historien men den ska visst också in om knappt en och halv vecka! Har inte ens börjat läsa.. Så det är nog dags att börja sätta igång med det hela :'(. Men ska nog bara plugga till halv, sen blir det att duscha + hårinpackning och titta på årets melodifestival ! :D


Wihoo

Hemma från Halmstad med Jonna och Ester :). Skulle egentligen gå på Texas chainsaw 3D men den går tyvärr inte i Halmstad? Why... Men hade väldigt roligt iaf! Köpte en tajtsomfan tröja, jag och Ester köpte likadana! Och ett par örhänge. Käkade på McDonalds som vanligt. Jag är stamkund där!
Nu ska jag titta på pretty little liars. Den ät så bra!

P.g.a ljuset så ser tröjan helsvart ut. Men den har faktiskt vinröda mönster på sig också! Från Monki 150:-

Örhängen från Glitter 100:-


RSS 2.0