Oui oui

Gjorde franska provet idag vet inte hur det gick men jag hoppas på det bästa. Lämnade in hälsouppgiften till idrotten idag också. Gjorde också klart franska projekt saken. Så nu har jag inga läxor kvar! Hoppas vi inte får nått nästa vecka heller så kan vi snart lätt och skönt säga adjö till Örnaskolan 9C 2012-2013 hoho.
Imon ska jag till stan med mina kompisar och titta på Hangover 3. Petter skulle vatt med men han dissar oss.. Men men. Ha det gött folk nu ska jag sova hejdå.


Hej idag fyllde jag 14

När jag var liten sa jag redan min ålder ett år äldre redan efter nyår. Asså man ville bli äldre typ. Men nu så har jag sagt att jag är 14 ända tills igår. OCH IDAG! SKA KNULLA ALLA SOM SÄGER ATT JAG ÄR 15. Jag fyllde 14 igen. Kommer alltid att fylla 14.
Tog spexfoto idag och klädde mig till en indian hoho. Gjorde fysikprovet idag också. Måste säga att jag är väldigt nervös. Men men.. Ska sluta tänka på det jao. Godnatt.


Lose and dream

Hihihi behöver jag ringa till varenda i vår klass o fråga deras föräldrar "är du säker på att din dotter/son vill ha en hel klasströja inte en halv? Eller så kanske du kan klippa av luvan och skicka tillbaka och få en 50 lapp för den?"
Och vadå minderåriga får inte beställa? Wow, varför har dessa beställningssedlar ens delat ut till skolans elever då? Varför inte skicka hem i brevlådan till föräldrarna eller låta klassföreståndarna sköta det? Wow som att jag inte är minderårig? Haha snacka om minderårig så är det fan jag som är yngst i den jävla klassen om någon. Och ja, hon andra har fan fyllt 17 medans jag inte ens har fyllt 15. Wow. Så fort det blir nått problem så är det mitt fel alltihop, angår inte någon annan utan just mig hahaha. Mitt problem mannen, det är mitt fel att jag inte kan läsa tankar. Oj, förlåt för att jag inte kan se andras tankar jag måste nog gå ta en sån utbildning så att jag också kan se när nån är dum i huvett eller ljuger. Jag skulle beställt en när någon säger två, och beställa en halv när någon säger en! Halvera alltid! Vill någon ha en halv får hen en fjärdedel!
Bara för att jag inte har någon cp diagnos, inte heller mobbad så betyder det att felet är mitt! Dom som är sämre har alltid rätt så är det bara om himlen rasar så finns det fortfarande socialtjänsten som räddar dom! Men nehe alla som är normala får gå sköta sitt liv själv och ta skulden för allt. Ja okej förlåt för att jag trodde hon ville ha två tröjor när hon sa det till mig 50000 gånger. Jag borde nog märkt att hon är cp och vet inte vad hon snackar om. Hon sa att hon ville ha tshirt men innerst inne så tror jag hon vill ha kalsonger.
Jag hatar att handskas med människor med brister och utnyttjar hjälpen de får. Ja, hatar. Godnatt.


Lenare än vaselin

Var på gekås idag och köpte hårinpackning hoho. Hade inget bättre för mig. Köpte också två Marabou och två daim och läsk. Kommer dö av fetma jao. Mitt hår är typ lika lent som vaselin. Har fett mycket läxor och prov på gång den här veckan men jag har fan inte gjort nått av dom för det har vatt temavecka och jag har bara chillat med chilliga människor. Kommer bli tungt från och med imon men det pallar jag inte bry mig om idag! På onsdag, då jag fkn fyller år, ska vi ha fysik prov, engelska redovisning, musik inlämning och ta spex foto. Tänk så mycket kan förstöra en underbar dag? Fuck you teachers. Skönt att slippa skolan snart. Nu ska jag sova, hejdå.


En sexig skogsmulle

Hej, idag skrapade jag upp allt skräp bakom sängen och bordet och hittade mitt försvunna bankkort. Blev överlycklig hohoho kan inte leva utan det.
Och ja, går inte så där jätte bra med att samla ihop pengar till klasskassan! Vet inte ens om jag kan hämta dom. Men men, vi får se vad som händer. Körde genrep hela dagen idag. Kommer nog att gå bra ändå. Kan typ inte min sololåt yalla den är så allvarlig och är tänkt att få publiken att gråta men... Hur fan tänkte tottivity när han satt mig på den låten? Kommer börja gapflabba hihi. Jaja, godnatt.


Kiss me while you shit

En stor anledning till att killar inte orkar svara på tjejens samtal/sms när de spelar lol/wow/dota/diablo/mario eller vad fan som helst, är att de inte vill koncentrera sig på två saker samtidigt! Och det är så patetiskt att tjejerna säger "du tar spel före mig, spel är viktigare än vårt förhållande" osv.
Men.. Skulle du vilja hångla med din killar när du sitter och skiter? Betyder det att dina bajskorvar är viktigare än ert förhållande?
Same shit.

Hahahahahaha skrattar så jag dör p.g.a det här hahahahahahahaha så jävla kul..


When a liar gets proud

Är övertygad om att vi som är med i spexet är de som har mest kul av alla elevensvalsgrupper. Skrattar sönder varje dag. Spexet kommer bli kanon. Köpte också massa godis och käkade idag. Imon blir det överraskning haha då vi ska äta ännu fetare mat. Har även fått reda på att jag ska åka och ta av tandställningen den fjärde juni. Mohaha innan skolavslutningen asså. Och nästa vecka fyller jag år hoho. Har dock massa prov och inlämningar den dagen och Anton Ewalds debut album ska släppas. Och snart så slutar vi från Örnaskolan gud vad jag längtar! Puss och kram nu ska jag sova hejdå:).


The reason I'm single and I'm fkn proud...

Hahahahaha satt och pysslade ihop den här bilden. Inägget jag nyss la upp skrev jag egentligen igår men internet fuckade. Älskar att fula mig. Inte för att va sån men jag skäms verkligen inte över nånting... Och ibland så gör jag motsatta saker BARA FÖR ATT alla andra gör samma sak hela tiden... Måste ju va nån som sticker ut och visa de andra att livet kan va så mycket bättre jao jao. Var i Torup och köpte massa mat innan som jag ska ha imon när vi övar inför spexet. Tottivity hade allt godis för sig själv och vägrade dela med sig. Har faktiskt haft väldigt kul idag. Längtar verkligen tills vi slutar hoho. Kommer bli så kul;). Vet precis hur spexet kommer va, skrattade ihjäl när vi härmade vissa människor i skolan. Imon ska jag till tandläkarn och kolla om allt är på plats. I så fall kan jag gå och ta av mig tandställningen den 4/6. Hihihi, hejdå.

I'm afraid not

En del av min helg tillbringad med Petter :). I lördags var det verkligen härligt väder. 30 grader varmt, var faktiskt inte så kallt att bada. Varmare än jag trodde iaf.
Innan sommarn TÄNKTE jag träna o banta eller nått, köpte till o med joggingskor för ganska mycket pengar hehehe.. Men använder jag dom? Jo, det gör jag faktiskt. Jag går med dom på vardagarna till t.ex till skolan för dom är fett bekväma. Annars har jag aldrig sprungit med dom förutom ibland när jag har bråttom till bussen.
Och nu när det börjar bli varmt så mår man bra och vill äta ännu mer asså hahaha. Men varför ska man va smal och inte få äta gott? Mår man bra då? Jo visst, man får bättre kropp om man tränar. Här menar jag inte utseendet utan kroppens funktion o olika saker blir bättre och man får en bättre hälsa. Men annars ser jag ingen anledning till att banta när man inte är så tjock så att det skadar hälsan. Finns ju hur mycket som helst gott att äta och ja.. Varför låta bli? Tänk på barnen i Afrika...


I'll let you go down on your knees and beg me to forgive you

Hade mattenationella på morgonen och det gick jävligt bra. Kommer nog att få alla rätt haha. Gick och köpte en 500gs ben&jerry sen. På eftermiddan dansade vi bugg eller vals eller nånting. Blev yr efter några omgångar... Så smet iväg hihihi. Imon är det fredag!! Nästa vecka är det temavecka och inga lektioner! Chill asså. Nu ska jag sova, godnatt.


Ok

Tråkig dag har inte gjort så mycket, har nationella och dans imon. Godnatt hejdå.


14:e maj

Haft en chill dag i skolan idag. Var mycket mer än vad jag trodde som inte va med på operation dagsverke hahaha.. Minns inte så mycket annat. Godnatt. Min klassföreståndare har stil.


Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel

Det har inte varit så mycket sol idag, regnade en del till och med. Men ganska varmt ändå tycker jag. Inte för att va sån men jag laddade ner lol igen för det är snart lov ju.. Och asså herregud jag vet vad man gör nu och hittat det roliga i det hela.. Vet inte om min bärbar dator klarar av det, funderar på att köpa en ny dator. Men känns ändå onödigt för jag kommer säkert tröttna efter några månad. Aja men jag vet inte, man får alltid se vad som händer och gå på magkänsla.


Been trying hard not to get into trouble but I've got a war in my mind

Sista skoldagen för den här veckan idag då! Fick reda på engelska nationella, A på muntliga och C på hör och läs hahaha suger sönder på engelska. Jaja, blir nöjd ändå. Gjorde ww2 provet idag och det gick bra faktiskt. Svarade på alla frågor iaf. Fick också reda på matte nationella B delen. Inte för att va sån men jag hade alla rätt yalla halla allah. Måste va svårt att va så genius;). Fick också reda på att jag har B i musik, gjorde en "tipspromenad" och ska bara skriva om en trubadur också så kan jag få A haha:). Allting verkar ska sluta snart och det ska det! Längtar sönder asså wihoo. Nu ska jag sova hejdå.


Sanning skvaller lögnen faller hårdare för varje dag som går

Chillig dag idag:). Gjorde mattenationella på morgonen och det gick galant hahaha.. Typ det enda prov jag kan göra utan att titta och ändå vara säker på. Och det har varit så fint väder!! Har varit ute och legat i vår solstol sen vi slutade. Satt och pluggade till historiaprovet imon om ww II. Kommer inte kunna nånting verkar va fett svårt. Men men. Har as ont i mina ben.. Har ingen aning om varför? Och skoskav i båda lilltår. Ska sova och läka dom med mina vita blodkroppar. Hejdå.


Samma dumma takt så seg och du blir dömd för svineri

Gjorde matte nationella muntligt idag, gick as bra lalala. Imon blir det skrivdelen heheheh asså pallar inte göra det två gånger. Men men, gör man det så är det slut. Har rakat benen idag asså herregud visste inte att jag pallade. Och så har det varit så fint väder idag, har också en as skön solstol i trädgården. Låg på den och pluggade till ww II. Imon ska jag ha shorts mohaha, sommar come at me bro.


Amnesia

Gick ut i shorts idag och det var fett härligt mår jag säga! Har beställt en random klänning nu så ah, slipper gå naken på skolavslutningen iaf... Vet inte men jag bryr mig typ inte så mycket längre hahaha :).
Hade teater igår och blev lite så där asså omg att folk inte kan torka upp sina ränneskit! Provade också kläderna igår, fick en kinesdräkt hahaha kommer bli så kul. Vill köpa en stationär speldator och bli gamer asså.. Så jävla sugen på spel just nu.. Men har inga pengar lalala.


The merry go round of life

Har inte pallat uppdatera sen Valborgs. Har haft kul dessa dagarna iaf. Hade filmkväll med Ester o Petter när vi var lediga. Vi var på majbrasan också men de tände inte ens brasan hehe. Kollade på fyrverkeri iaf. Har inte hänt så mycket i skolan tror jag inte :). Både den här och nästa vecka är korta p.g.a första maj och Kristi himmelsfärds dag. Mohaha inte alls många dagar kvar tills vi slutar, har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig, börjar få lite så där lagom panik??
Och asså jag har fan allvarliga problem.. Ont i magen.. Afte blåsor i munnen och tonsil stenar i halsen asså gaaaah pallar inte.. Varför har jag det liksom?? Jag håller en väldigt god munhygien tycker jag? Borstar tänderna två gånger varje dag och typ 20 min varje gång???? Hoppas inte jag har magkatarr för det låter väääääldigt jobbigt! Det sprakrar i mina morrhår....
Och jag har fkn två blåmärken i handflatorna? Inte för att skryta men det är faktiskt ganska coolt tycker jag, det är första gången jag får det och jag visste inte ens att man kunde få blåmärke i handflatan..
Nu ska jag sova och låta mina vita blodkroppar jobba, godnatt:).


RSS 2.0