Sug kuk

Dagen gick åt helvete. Kan inte bli sämre hehe. Hade egentligen det sista nationella idag, det gick åt helvete som vanligt ja. Och ja? Jag gjorde fkn nationella förra jävla året i matte och varför fan måste bag göra igen? Har inte skolfan någonsin koll på någonting eller? Varför sa ingen till mig någonting och iår liksom ba WOW HERREGUD NU EXPLODERAR ALLTING PÅ EN GÅNG OCH DU SKA GÖRA OM DET. Nämligen är det ingenting, matte liksom, fett enkelt. Men wtf ska jag sitta där inne i typ fem timmar och göra ett prov som jag gjorde för ett jävla år sen? Matte nationella är fan det äckligaste av alla. Världens äckligaste enkla uppgifter så man blir fan klar på 10 minuter, sen ska man bara sitta där resten av livet och glo på en vägg hehehe kult liv asså vill ha ett till. Skolan har fan inte koll på nånting. Jag har inte ens någon jävla mattelektion nu för kontakten med gymnasiet har varit så fkn dåligt.
Fick också reda på vad jag fick på keminationella idag. Hahaha det sämsta jag någonsin har gjort. Laborationsdelen gick åt fan. Så min lärare kanske sänker mig. Eller ja, jag är jävligt säker på att han kommer göra det. Egentligen ska man inte skylla på honom för jag kunde gjort bättre... Men asså allt som jag har gjort innan då? Är allt bara strunt och bara för att ett prov gick dåligt så är stämplad då? "Men det blir ingen skillnad poängmässigt". Jo, det har han liksom sagt varenda gång. Hade A förra termin och A den här terminen också, tills det där jävla nationella laborationsdelen hahaha. Ett prov av allt i livet asså. Vad fan är C för nått? C för cp eller vad? Orkar inte asså känns som att allt man har kämpat för bara ruinerade under ett prov där man fick C. Oavsett vad man har gjort innan. Typ " du får C för första gången och nu betyder det att du är cp". Men jaja bryr mig inte.. Grund och botten så är det jag som är dåligt lärd. Hehe.
Sen hade vi nån världens band grej. Det var kul att titta på det för musikerna från de andra länder var så duktiga. Men jag var inte så intresserad av att vara med. Jag har alltid vetat att musik bara är en tidsfördriv på vardagar för mig, inget intresse. Eller nä, iaf inte kul att hålla på med det hela tiden.
Jag ville hem. Jag ville inte titta på falska människor som vill förstöra för andra. Vad fan är det jag har som dom inte har? Varför måste jag vara offer till deras olycka? Vad fan har jag?????? Var fan ser du lusten hos mig att ta hand om andra? Pallar inte.


Kärlek


Bästa dagen i mitt liv

Såg Anton ewald irl idag. Åkte till Varberg och tittade på honom sjunga med Ester och Petter o Olivia! Hilma och hennes kompis var för sega så dom fick no good places. Vi stod jätte långt fram, av typ MASSA MÄNNISKOR. Och inte för att vara sån men jag är med på bilden Anton ewald la upp på instagram :D. Längst fram till och med, ungefär i mitten till och med! Jag är bäst på att tränga mig förbi folk när det bara finns chans om någon herregud. Han var så söndrigt söt och har världens gulligaste ögon o blickar herregud blev knäsvag.
Åt på McDonalds idag också, som jag har längtat sönder. Köpte en tröja på Gina men pallar inte ta kort på den för då måste jag gå till spegeln och jag sitter väldigt bekvämt i min säng nu. Idag lär jag sova lyckligt. Anton Ewald i mitt <3


Go kill yourself

NU ÄR DET FREDAG OCH VI HAR SLUTAT MOHAHA! Fick reda på att jag fick A på biologiprovet! The one and only asså ;). Nu har vi en period där vi bara har fysik, nu handlar det om kärnfysik och idag gick vi igenom radioaktivitet! Det blir bara att sätta alla rätt på det sista fysikprovet nu så lär jag sluta lyckligt på den här skolan! Har haft alla rätt på mina fysikprov sen andra halvan av 7:an och gjort combo ända fram och ja, hoppas jag sätter alla rätt på det sista också annars känns det lite sådär! Nu blir det mys i min säng, vi ses snart igen :).


Victim for nothing

Dansade på idrotten idag och vi är faktiskt färdiga och säkra tycker jag. Alla i min grupp är så duktiga! Slapp redovisa på so:n också, ibland får man sån där bajstur. Gjorde världens bästa dikt på engelskan idag och fick 10 poäng mohaha. Annars rullade det bara på! Imon är det fredag! Kom på att jag inte behöver göra fysik läxan idag, kan göra det på matten imon mohaha. Snart ännu en vecka avklarat och närmare sommarlov. WIHOO


It's better than i ever even knew

Hade engelska nationella idag, gick fkn åt helvete. Tro mig, jag lovar, det gick fett dåligt. Så dåligt att jag har gått runt med skuldkänsla i magen herregud suger verkligen på engelska :'(. Fast gick till Konsum med Ester på matrasten och köpt en varsin 500mls ben&jerry. Vi behövde tröstäta.. Alltid gott med fet mat.
Btw, har en sån där afte blåsa i munnen igen. Har haft sånt typ en gång eller några gånger i månaden ibland sen jag var liten... Ibland kan man inte ens käka normalt. Och nu är det så att jag knappt kan borsta mina understa framtänder... Men det går väl över hoppas jag? Honung hjälper faktiskt.
Imon ska vi dansa på idrotten och redovisa på so:n. Satt och skrev typ allt idag hahaha.. Nu ska jag sova, godnatt.


What what what what what what what what

Har varit hos tandläkaren idag. Har fått veta att jag snart ska ta av rälsen, förhoppningsvis innan skolavslutningen! Nästa gång jag är där ska de kolla om allting är klart. De förbokade också en tid hos nån tand specifik grej i Halmstad för de är dom som tar av tandställningen. Så förhoppningsvis blir det färdigt nästa gång och så är det bara att åka till Halmstad den 4/6 och ta av mig den yalla haha livet rullar på här!
Imon har vi nationella i engelska. Känns inte bra alls.. Suger på engelska verkligen haha. Men men. Godnatt.


I'll send you a atomic bomb in your mailbox

Min app fuckae fortfarande och jag blir inte klok på den! Skoldagen gick ganska bra faktiskt. Blev äntligen färdig med korsstygnet och ram och allt. Finns bara en presentation man behöver skriva sen. Fy fan vilken lättnad.. Att få veta att man ska skriva istället för att sy.. Jag skriver hellre långa presentationer än göra något praktiskt på slöjden hehehe... 
Har kommit på att jag är väldigt spydig ibland, och mot vissa människor. Men men, jag kan inte hjälpa att jag tycker så om saker och ting. Det har tyvär bara blivit så. Så har intrycken allt gjort på mig blivit... Folk kan precis inte säga att jag har fel. Jag säger inte någon annan är fel. De ser och känner saker som jag inte ser och känner. Precis som att de inte ser och känner de saker jag känner och ser. Man är olika helt enkelt. Alla är inte samma.

Min app är cp

 
Blogg appen fuckit igen så uppdaterar med safari istället. Har gjort jävligt mycket idag faktiskt. Gick upp och gjorde bacon och ägg macka, sen städade jag mitt rum och dammsög hela undervåningen. Hjälpte också till att stapla ved idag, och coolast utav allt. Jag fkn lärde mig att sitta på en mope & köra rakt fram & svänga. Helt själv asså. Tror jag ska ta moppekort ändå. Inte för att jag ser någon stor användning av det haha. Men men, man får alltid testa. Och så har jag också skrivit framsida på vår klasströja japp japp. En riktig sån där busy dag asså. Såg en film som heter splice igår o den var så jävla äcklig. Två forskare satt ihop djur och människo dna och uppfostrade ett foster och det växte o lalala. Först tyckte man odjuret var söt och man kunde få ut ett koncentrerat sällsynt protein av det. Men sen blev det bara fel.. Och äckligt. Jaja, godnatt.

Fuck this fuck you fuck everyone

Hur kan man gå runt och snacka skit om en man inte ens känner? Människan måste har något funktionshinder i huvudet asså. Och använda så spydiga ord.. Säg inget förrän du vet lite mer herregud annars får du gärna uttrycka dina åsikter men? Påstående och sarkastiska förolämpningar är lite för mycket tycker jag. Så patetiskt.
Våra kranar är urfunktion igen. Godnatt.


It haunts me every time i close my eyes

Dagen gick rätt snabbt. Hade svenska på morgonen och lånade en bok som verkar vara fett bra. En mordutredning. Jag har försökt att läsa ungdoms böcker om kärlek och relationer och sådant... Men asså det lockar verkligen inte på mig så jag gav upp haha. Fick reda på att jag fick A på hemkunskapsarbetet idag! Hade inga minus alls! Och han sa att det var fantastiskt bra! Han smakade på nudlarna som jag o Elin lagade och sa att det var fett gott med så hoppas jag kan höja mig i hemkunskap mihihi. På matten satt jag och läste. Sist hade vi biologiprov. Kändes väldigt bra den här gången mår jag säga! Det brukar inte kännas bra efter jag har gjort ett prov men det här kändes verkligen bra!!!! Viktigast utav allt. DET VAR SISTA LEKTIONEN MED MIN BABY JAN FÖR LIVET! FATTAR NI?? FÖR LIVET! Börjar gråta asså, han som har lyst upp mina skoldagar under dessa år :'). Kommer aldrig kunna gå på hans lektioner igen. Och det känns konstigt... Jag skulle kunna gå i Jans klass för alltid herregud lätt asså??? Kan verkligen inte släppa det!!? Kommer aldrig sitta i samma lektionssal med jan igen där han står och lär ut.... Omfg ska kolla om jag kan gå o smita in på hans lektioner sen någon gång. Kommer verkligen att sakna det... JANNEBOII


så kallad änglar utan vingar

PFFFFT, vad fan är änglar utan vingar för något? Vad fan har de gjort av vingarna? Sålt till macdonalds och blivit hot wings eller? 
Typ "Och vad är du för något? En fågel som inte kan flyga? En struts?"
Ja, jag satt ihop bilden, yalla habibi. BLOOOODIGT

There Will be a night, Bitches die

Haft nationella i geografi idag och fan vad jobbigt.. Ett fkn 30sidigt häfte med prov asså härrägod. Imon är det ett till. Come at me bro så jag slipper det. Har gjort på kemi nationellas laborationsdelen yalla. Men bryr mig faktiskt inte för man får la va glad över att man har lärt sig :). Men varför jag kritiserade mot de andra var för att deras resonemang inte var logiska och övertygande. Imon har vi jan och då ska jag få ett övertygande resonemang från honom hihihi.
Har 277,5 poäng i betyg och jag vill ha 300 i slutbetyg! Då måste jag höja mig i 9 ämne omfg fkn omöjligt men men, jag vill är inte vad jag kan:). Godnatt!


I can't give you a new life, I can give you a face of lives

Letad upp min inloggning till gymnasievalet idag och yalla kom in. Har ansträngt mig ganska mycket under dessa åren bara för att komma in på gymnasiet haha. Men man behöver visst inte så bra betyg att komma in ändå. Fast det är nyttigt att kunna mycket ändå så jaja. 
Har varit på da Vincis laborationsdag idag. DET ENDA JAG KAN SÄGA ÄR ATT DET HAR VARIT RIKTIGT FETT. Såg min idol jans son irl idag omfg så jävla coolt. Trodde alla skulle vara jätte läskiga men de har varit riktigt schyssta och sköna. Längtar redan dit nu hahaha. Vi gjorde raketer med petflaskor idag. Men vatten som bränsle och pumpade in luft för att skapa tryck. Min grupps raket flög längst. Fast vi vann inte, för man skulle sikta i ett mål haha. Kokade vatten i colaburk, kastade massa ägg och sprack, satt på en longboard och kastade tyngder, fick godis och yalla jag minns inte vad mer vi gjorde men det har varit grymt. Var en kille i min grupp som började ha matte med 1:orna när han gick i 8:an. Fast det blev inte heller något långt vidare för det har varit jobbigt med kontakten och så. Samma sak med mig. Orkade inte och började göra läxor på mattelektionerna istället hihi. Hoppas jag och han kan komma i samma klass, för han verkar vara väldigt schysst också. Har inte haft något press i matte i jagvettefan hur många år. 5? ÄNTLIGEN MÖTT UPP EN KONKURRENT! Ett liv utan utmaning och press är fkn dött. Det tycker jag iaf. Jaja, livet är fett åt fet mat idag också så det är både gött och chillidill. 
 Att sträva efter någon rättvisa är som att skjuta en flygande gris. Det finns inte. Världen är skapad för att vara orättvis. Inte ens sol, vind och vatten är jämnt fördelat på vår jord. Haha, snacka om rättvisa. 

Fast jag bryr mig inte nu. Det är över och det som har hänt får man väl bara svälja :). 

Is everything expressive or am I just poor?

Chillig dag. 15 grader som högst. Sägs att det kommer bli varmare imon mohaha längtar. Jag vet inte vad jag har gjort idag. Gått ut med mamma och Stephen. Hjälpt till med att bygga upp veden. Klämde mitt finger och det är svullet och blått. Käkat godis och kakor och suttit vid datorn. Ja? Imon ska jag till Kattegatt mohaha kommer nog bli kul. Fast vet ingen som jag känner som ska dit. Men yalla habibi bryr mig inte hahaha. Fast det fick mig att inse vad sluta nian innebär. Värsta utav allt som jag kommit på är att jag Ester och Petter kan inte stå och tigga mer. Sorgligt sniff sniff. Men nu ska jag sova så jag kan käka imon. Hejdå.


I'm your little harlot, starlet

Har varit hem hos Ester och cyklat hem min cykel från Petter som har stått där i två veckor hahaha. Sen har jag nog inte gjort något mer. Skissade av lana del rey. Älskar henne asså goad. Första gången jag inte ritat animerat. Tycker faktiskt det är kul. Vill lära mig skissa men jag fkn hinner inte... Livet kommer emellan hehehe. Vill kunna skissa ögon... Det är fkn big mama skillnad mellan min skiss med en som vet hur man gör hahaha. Har aldrig kollat eller lagt märke till skissen. Men men, bara för skojskull vem bryr sig..? Fast ändå, man vill rita fint. Jaja, hejdå :).
Min katt fångade en blind sork.


dancing in the dark in the pale moonlight

Fuck yeah kom med på spexet idag, önskade att jag ester petter och carl kunde vara tillsammans och det blev vi :). Bara synd att tomas inte kom med. Hade sista delen av kemi nationella idag. Nu är det äntligen över iaf. Har jaft fett mycket att göra hela den här veckan. Men nu är jag färdig iaf, nästa vecka har vi nationella i geografi. Sen har det än så länge inte börjat med något jobbigt project i skolan iaf. Efter geo så är det bara engelska nationella kvar. Kan ägna åt all tid att plugga det då hihi. Ska till ester på kvällen sen. 
Ibland undrar jag hur många det är som har det bra egentligen. Alla vi har ett osäkert liv. Det kan komma vad som helst som vi är oföberedda på och förstöra oss ut och in. Så känsligt är det. Så känsliga är vi allihopa. Varför visar man inte? Jo, för man bli glad när man är/försöker vara det. Man kommer ganska snabbt i rollen. Nu säger jag inte att jag spelar glad.... Jag är alltid glad... Finns typ ingenting som kan störa mitt humör mer än 5 minuter. Men det beror helt enkelt på vilken attityd man har. Att ha en god attityd betyder inte att det verklien är bra bakom allt. Det som du inte sätter något värde på spelar ingen roll. Och jag sätter allt på värde från noll. Vissa saker väljer jag att bry mig lite extra om. Men annars ligger de kvar på noll-skala eller kanske ännu mindre til minus-skala. Så jag är inte helt känslolös. Bara det att jag väljer vilka saker jag ska bry mig. God känslokontroll kanske? 
Jag ser alltid emot framtiden. Vilken inspiration att man kan påverka sin egen framtid från och med nu. Att min förväntna framtid börjar jag skapa nu. 

I hope your conscience eats you up

Har engelska på morgonen imon... Kommer säkert få tillbaka hörförståelsen vi gjorde förra veckan. Gick sämst.... Suger på engelska och det står jag för haha:(. Vet inte om jag vågar få tillbaka det imon. Känns fett jobbigt!!!
Men annars har jag pluggat religion nu. Läste alla sidor en gång och ja, klarar mig på ett godkänt iaf! Själv ser jag ingen anledning med sånt men men, vad gör man inte för sitt betyg? Vår lärare sa själv att religion och vetenskapen kommer aldrig komma överens! Ja, det har jag faktiskt märkt för länge sen... Att jag kan inte bli troende i nånting... Jo, visst kan religion skapa moral och empati och det är ju fett bra, men jag tror bara inte på sånt haha. Nu ska jag borsta tänderna o sova, godnatt :).


Say you gonna leave but i know you wanna stay

Inte för att va sån men jag är fkn ute och går... Satt vid datan och käkade innan och så kände jag att det började bli dags för att plugga inför religion provet imon hehehe. Ja? Likagärna ut och går när jag ändå ska plugga... Det hänger inte riktigt ihop men men.
Den här morgon har varit sämst haha. Vaknade 3 gånger på natten för jag hade ont i magen..? Försov mig på morgonen och missade skolbussen. Sen skulle jag ta den vanliga bussen till skolan. Kom lite för sent till den med och den kom inte på typ 7 minuter och så trodde jag att jag hade missat den också? Ringde pappa så att han kunde köra mig, men just när jag gick ifrån bussförhållsplatsen så kom busshelvetet.... Det som var det förjävliga var också att bussappen fungerade inte och jag kunde inte se om bussen hade åkt eller inte? Installerade till och med om den och det funkade ändå inte.... Missade en halvtimme av Jans lektion men men, så är livet...
Annars har det vatt chill bro. Dansade på idrotten, eller försökte komma på iaf. Sa grattis på namnsdag till skolans maffigast man förutom jan idag hehehehe yalla halla allah. Sist på so:n jobbade jag med Ester och Carl! Gick fett bra, tror vi kommer få jätte bra på vårt arbete. Det var liksom lätt att fördela arbetet och man vet att sina gruppmedlemmar kommer klara sina uppgifter suveränt :). Ja, hejdå nu ska jag gå.


I should have bought your flowers and hela your hand

Första skoldan fett chill faktiskt med vännerna hihihi. Gjorde färdig samhället som egentligen skulle lämnas in innan lovet men nej... Och engelskan bokrecensionen. Har franska glosförhör imon men har inte kollat genom det nånting haha, men jag hinner i skolan. Har typ massa halvtimmes raster imon.
Pratade om språk och dess skador på svenskan idag lite... Ibland känns det som att jag pratar så att folk blir irriterad utan att jag menar någonting. Mina åsikter skadar. Jag vettefan om det verkligen gör det eller bara vad jag tror. Men känns fett obekvämt att snacka i klassen nu haha. Men jaja, knappt några dagar kvar i skolan så jag klarar mig suveränt! Vilken utbildning vilken skola och vilka lärare! :D Men folk är som de är och det är helt okej! Och jag får helt enkelt leva med det för jag har inte rätt till att förändra någon eller något och andra har inget ansvar att sköta mig och ta hänsyn till vad jag tycker och säger... Är det någonting så är det jag som ska få de att hålla med mig. Men just nu har jag inte lust med nånting sånt! Den bilden andra har av mig har jag skapat själv, mitt fel och jag bryr mig inte så därför kan det inte ens kallas för ett fel för jag inte godkänner det som det! Skönt att sluta skolan snart! Det är faktiskt det enda jag vill nu, godnatt :).
Bästa bilden ever hahahahahaha dör av skratt...


Shoot straightly in my heart and you'll die

Skola imon då! Inte jätte taggad precis. Men kul att träffa vänner igen. Känns som allting är bara lamt nu. Om 66 dagar slutar vi skolan varav max 39 är skoldagar, yalla swaggie asså! :) Har inte en enda tanke om att inte vilja sluta för jag tror jag kommer hålla kontakt med mina kompisar ändå. Eller ja, jag ska kontakta dom iaf. Om 52 dagar blir jag byxmyndig mohaha kommer bli våldtäkt i stan. Men nu ska jag sova, hejdå.


ÄNTLIGEN????

Inlägget nedan skulle varit uppe för 6 dagar sen hehehe, ja, det har laggat i 6 dagar och jag fick nyss upp den asså åååh vad skönt att det funkar igen! Snart är det skolan jaow, måste verkligen plugga imon... Hade inte den rätta hemkunskapsboken hemma så hehehe. Har inte gjort nått mer än att suttit hemma och degat och ah... Gått ut med Stephen? Igår var det 10 grader ute i några minuter. Är fett bajsignödig nu puss hej. P.S Emma Bengtsson sprängde en cancercell på hennes röv idag, ofräscht.


Dream is your last word, this is the last time

Idag har det faktiskt varit hela 8 plus grader! Gick ut med Stephen och mamma. Där solen lyste rakt på en var faktiskt riktigt varmt o gött. Hoppas att snön smälter nu för en gång skull och det blir varmare och varmare för varje dag som går fram till sommarn haha :). Livet är riktigt härligt nu, vårvärmen som är på väg in och lov! Kan säga att jag inte har gjort nånting vettigt. Har två engelska skrivuppgifter, hemkunskap och samhälle hahahaha... Lär bli tufft. Imon blir det att åka till gekås med Emma. Hon är typ proffs inom hud o hårvård så bra att hon är med yalla.
Nu tror jag jag ska gå klippa mina tassnaglar! Får verkligen panik på långa naglar... Så jävla obekvämt. Jaja vi ses :).


wtf

Kollade min blogg o ser inga nya inlägg som jag har lagt upp???? Min mobil är helt cp och internet har nån cp bug så mina inlägg kommer fan inte upp.... Ett inlägg som jag skrev i förgår ligger fortfarande kvar i typ "nytt inlägg" sidan och kan inte uppdateras..........................YALLA GIVE ME POWER

RSS 2.0