💕


Inga sĂ€rskilda grejer som hĂ€nder nu för tiden. Finns vĂ€l som vanligt lite mĂ€nniskor man stör sig pĂ„ o det kan va ganska trist. Imon Ă€r det Ă€ntligen fredag!! Ska göra samhĂ€llsprov och efter skolan blir det att trĂ€ffa Emma och Elin :). Ha det gött folk! 

Omg glÀdje

Och som sagt sÄ har min app inte fungerat pÄ flera mÄnader o jag pallar inte skriva pÄ datorn. IgÄr sÄ gick jag pÄ catching fire med Ester Petter Jonna Hilma vina och en frÄn Ester o Petters klass som heter Moa. Roligt att ha ÄtertrÀff med de gamla och lÀra kÀnna nya mÀnniskor :). Hade vÀrldens otur pÄ bion igÄr. SprÀckte mobilen och köpte en red bull som försvann helt mystiskt. Jaja. Idag ska jag plugga och stÀda, inga speciella roliga grejer som hÀnder idag nej. Vi hörs :). Kommer uppdatera nu efter jag har mÀrkt att appen funkar..


swaggot

 
 
Omfg ska upp pÄ operationsbÀnken för första gÄngen i livet förutom nÀr jag föddes hehe.. Gjorde ultraljuds undersökning idag o sÄ sa dom att det var mycket inflammerad och stor varförsamling hehe. Kan finnas sten men man sÄg inte det för att det var sÄ mycket var men tror inte det för det fÄr man typ nÀr man Àr Àldre sÄ.. Sen bestÀmde dom dÄ att det blir en liten operation imon bitti. Typ köttar lite pÄ kÀken o tömmer ut varet... Och dom ska söva mig :(. LÄter lite lÀskigt för har aldrig blivit det innan och verkar va jÀtte hemskt enligt hur folk beskriver det sÄ hehe.. Ska fasta frÄn och med nu. Bytte ocksÄ antibiotika idag för att lösa upp var eller nÄtt vet inte och den hÀr antibiotikan fÄr jag i droppform sÄ det gör inte alls ont och det Àr ju bra :). Hoppas bara att det blir bra snart. Orkar verkligen inte med det hÀr... Dom hemskaste tiderna Àr mellan vÀrktabletter slutar fungera och nÀsta gÄng man ska ta vÀrktabletter. FÄr typ panik hehehehe. Har inga bilder, tog en med dator kameran hehe om ni vill se hur fult det Àr :(. KÀnns som att det kommer vÀxa ut ett nytt huvud frÄn mig eller nÄtt.. Ser heeeeeeeeeeelt cp ut. Jaja, vi hörs och hoppas allt gÄr bra!

jag vill till skolan :(

Tjena tjena, har absolut ingenting att göra sĂ„ skriver ett inlĂ€gg nu. Appen fungerar fortfarande inte, kommer nog inte att fungera. Har varit sjuk sedan första dagen lovet alltsĂ„ fredags Ă€nda tills nu sĂ„ ligger jag pĂ„ sjukhuset fml. Har typ vĂ€rldens svullnad i vĂ€nstra kĂ€ken i spottkörteln hehe gör svinigt ont. Penicillin tabletter funkar inte dĂ€rför ligger jag hĂ€r nu o fĂ„r injekterad antibiotika var 8 timmar. Hade dropp igĂ„r med men behövs inte lĂ€ngre om jag dricker normalt. Antibiotika sprutan gör cp ont. Inte för att det sticker, för dom har bara stuckit mig en gĂ„ng och slangen sitter bara kvar i armen. Men innehĂ„llet i sprutan typ irriterar blodkĂ€rlen sĂ„ det spĂ€nns jĂ€tte mycket nĂ€r jag fĂ„r den :(. LĂ„ngsamtgĂ„ende plĂ„gsamt död typ hehe. Och Ă€n sĂ„ lĂ€nge sĂ„ mĂ€rker jag ingenting som fungerar! Det har bara blivit mer svullet. Men men, ska pĂ„ nĂ„n ultraljuds undersökning imon kl.10 o kolla vad svullnaden bestĂ„r av hehe. Vill till skolan och trĂ€ffa alla.. Fett lamt att bara ligga hĂ€r hela tiden o inte gör nĂ„nting. Det hĂ€r suger verkligen.. Och jag mĂ„ste sĂ€ga att jag saknar vanlig mat.. Var liksom 10 dagar sedan jag fick vanlig mat. Sen dess har jag bara kunnat Ă€ta flytande saker för jag kan varken gapa eller tugga. Innan lovet köpte jag massa choklad och godis o ben o jerry för att bli fet under lovet men nej. SĂ„ roligt ska vi inte ha det! Lovar att jag skulle kunna kĂ€ka en hel elefant efter det hĂ€r har gĂ„tt över. FML HATAR DET HÄR VILL HEM VILL TILL SKOLAN VILL ÄTA VILL ALLT. NU SKA JAG SOVA, GODNATT. HAR INGA BILDER TYVÄRR SER HEMSK UT.

RSS 2.0