Filmkväll

GO BITCHES


DIP DYE !

Tänkte lite idag. JAG VILL FÄRGA DIP DYE!
Har tyckt det är snyggt länge. Men har inte orkat bry mig. Mamma tycker också det är fett vackert! Och jag har fått ganska rätt långt hår nu så det vore vara fränt :). Men just nu har jag ingen balans i min ekonomi? Har beställt iphone 5 och ett par uggs och 4 skal till telefonen. Pank typ. Men ska nog göra det fram mot ny år då jag får pengar igen ! Ska då färga håret till middle brown, den jag har nu tror jag? Färga utväxten sen magenta dip dye ! 
Magenta är väl typ så? Eller kanske lite starkare/mörkare. Det ska jag ha iaf :).

YOLO

Nu har jag vaknat och vet inte vad jag ska göra. Såg att det är typ helt vitt ute.. Inte alls bra. Jag vill ha sommarvärme! Om mina uggs inte kommer snart kommer jag frysa sönder. Men men, har tänkt skriva lite om min YOLO LIST. Man brukar kalla det för before I die list, men min kan heta yolo, sak samma :)
1. Jag vill inte bo i villa. Jag ska skaffa en lyxlägenhet mitt i en storstad. Det ska va högt upp så man kan se stadens utsikt. Så jävla fränt när det är mörkt! Däremot har jag inte bestämt mig för var jag ska bo.
2. Jag ska äga två våningar. I nedre ska jag ha en hemmabio och bastu ! Det är ju golv/tak mella två våningar, men jag ska bygga om dom så de sitter ihop med trappor emellan.
3. I översta våningen ska ena sidan väggen vara genomskinligt, lite självklart för att se stadens utsikt haha.
4. Det ska vara en balkon jämmte mitt sovrum. Och det ska vara glassdörrar som är av glasskärmar. Om man stänger av skärmen ser man ut, man kan också sätta på den så det blir andra bilder. Kanske en stjärnhimmel när man ska sova.
5. Ska också äga en sommarstuga nära ett hav. Älskar det.
6. Min drömbil är en lamborghini. Vet inte om det är nödvändigt att ha en sån bil, kostar ju as mycket. ( Bostaden med-.- ) Men snygg är dom iaf. 
Och nu kommer det lite saker somer låter mer  yolo, allt ovan är ju drömmar...
7. BADA NÄCK I HAVET PÅ EN SOMMARKVÄLL ! Har badat näck men inte i havet då :(
8. Ta toppless bilder innan jag får hängboobs.
9. Naken bilder innan jag får häng över hela kroppen.
10. Gifta mig ung så jag får bära en bröllopsklänning innan allt hänger sig!
Listan är inte klar än. Långt ifrån fortfarande. Men nu tänker jag gå till köket och bryta upp lite schysst käk ( Från lejonkungen !)
Min favorit bild.

Im fucking back

Haha, har varit borta lite länge bara. Men saknade bloggen så himla mycket igår. Så nu har jag tänkt att börja skriva igen! Kanske inte så regelbundet, och inte länka den, men jag vill ha en blogg där man kan skriva massa saker iaf. Vore mysigt.
Har varit i stan med jonna idag. Kolla på ted. Har redan sett den en gång men den e så jävla bra så den förtjänas att ses två gånger :). Lipade sönder på bion. Den e så sorglig i slutet. En vän för livet. Den som du får ett självförtroende av. Den som får dig att veta du är inte ensam. Asså, den som är så jävla dum i huvett så det stör... Ja, en vän? Om någon river av mina vänner i två delar så ska jag plocka ihop alla inälvor som råkat hamna utanför och stoppa tillbaka dom sen sy igen dem! Men den filmen är as kannon bra iaf !
 

RSS 2.0