Jag skrattar idag

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som
att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idag
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Bild från när jag var i Tyskland.

Jag kan både ta dig framifrån och bakifrån

Jo tjena, har kommit hem från hylte nu och har duschat :). Varit på hyltegrabbarnas fotbollsmatch. Dom vann tror jag. Hann inte se hela, skulle hinna med bussen hem. Träffade Linnea min lilla solstråle idag på matchen. Har inte sett henne på jävligt länge... Saknat henne faktiskt.
Orkar inte gå genom detaljerat nu, men ni får iaf en fin bild på linnea :).
 

Scream to the words dry out

Jo tjena folket! Måndag igen och alltid lika kul att träffa kompisarna då. Har matrast nu och stal carls mobil :) Har matte och slöjd sen, matte e hyfsat eftersom jag inte gör samma saker som de andra så lärarna har inte så mycket koll på mig ;). Provade att locka håret imorse med hihi. Efter skolan blir det stan med ester baby! Kommer bli mycket skoj. Vi hörs hehe:D


That's the way we like it.

Kommit hem från Långaryds marknad nu då. Var inte där så länge, var ju inte en stor marknad så man kunde gå runt länge. Köpte inget heller, men såg en del människor från skolan :). 
Fanns även thailänska dansare på marknaden, stannade där en liten stund och kollade på hihi. Tog dock väldigt lång tid för dom att byta om :o
Sen var vi inne på ica och handlade. Köpte en dricka som heter celsius. Första gången jag ser den faktiskt och köpte för att prova. Köpte den med persika och mango smak, brukar vara rätt god då.
Denna drickan är kaloribrännande och sockerfri stod det? Och grönt te och ingefära fyller din kropp med viktiga antioxidanter :). Låter väldigt hälsosamt..Men ingefära..? Men tänkte att drickan är ju med persika och mango smak så man kanske inte smakar av ingefäran...
Men nej, så var det visst inte. Tyckte inte att den var god efter jag har smakat iaf. Hatar verkligen ingefära.. Men köp den ni som bantar eller tränar, den verkar vara rätt nyttig iaf :o

Långaryds marknad.

Finn kom nyss ner och sa att det är typ marknad i långaryd eller nåt så kommer eventuellt åka dit om en liten stund :) Har även fixat bloggen så man nästan kan säga att den är färdig nu! Det ösregnar ute, vet inte hur det kommer bli när man är ute och går på en marknad i sånt här väder. Men vi får väl hoppas att det kommer bli bra. Bilder kommer sen, see ya (a).

Du kan aldrig förlora någon annan än dig själv.

Har gått upp nu och ätit. Har sovit riktigt gött inatt eftersom vi sov mindre än fem timmar i unnaryd :o. Skulle till halmstad med bella igår men hon missade bussen och nästa buss var för sen så jag orkade inte åka in.
Sitter här nu och inte vet vad jag ska göra faktiskt. Vädret ser inte så mysigt ut heller hmm.. Aja men ni får ha det så bra så ses vi sen :)

Bildbomb

 

Mjau

Gick o la oss ungefär halv fyra idag och vaknade nån gång över åtta:). Isak var så trött så han slängde ut oss från han s rum och vi luffde ute i unnaryds samhälle mitt i natten. Gick runt och frös sönder... Gick inte hem till william förrän 3 då hans mamma messade o sa till.
Gick o la oss nästan direkt efter vi kom till william. Var helt slut :o
Men sen ska william till halmstd så nu måste vi gå upp! See ya :)


Unnaryd!

Är då nu i unnaryd, bloggar med Isaks iPad... Han sover som en rutten gris hehe. Åkte först till Hylte o var med Bella. Då kom Robin hit o vi var lite med han med. Var ju länge sen vi träffades nu när gamla nior har gått ut. Saknar dom faktiskt. Men ska till deras skola o hälsa på när vi har studiedag :D! Träffade även Jessika och vina, de har jag verkligen saknat! Snackade med dom en massa saker också hihi.
Sen kom Bellas mamma o vi åkte till unnaryd. Träffade William på vägen och sen kom Anton och Isak. Har mest gått runt och snackat om all tmöjligt... William hjälpte faktiskt en kid som fastnade vid nån grind utanför hans hus. Svårt att förklara nu för det e så lamt att skriva med denna... När klockan var runt tio eller elva gick vi ner till sjön o badade... Helt sjukt var det. Ni kan ju tänka er hur kallt det var...,
Men nu så har vi inget liv, har inga bilder att lägga upp från den här saken tyvärr, kanske imon då! God kväll allihopa :).


Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid.

Tja ! Har kommit hem från skolan nu och ska jag blogga hehe. Tog hem teckningar som jag har gjort i 7:an och 8:an som jag vill spara. Fick ju en ny bildlärare så hon vill antagligen inte ha våra gamla teckningar som vi gjorde med malin (vår gamla lärare). Finns faktiskt lite roliga bilder så tog hem dom.
Denna gjorde jag tillsammans med min babe bella i 7:an då vi skulle rita en spegelbild på andra sidan. Minns inte vilken sida jag gjorde men så blev den iaf. Tycker den är riktigt snygg ;)
Denna gjorde jag när det var nån i skolan som hade löss...En förstorad lus ja. Tycker det ser lite kul ut.
Det här är en halvfärdig serie. Jag brukar aldrig rita färdigt nånting så ah. Handlar typ om en sjöjungfru vaknade o sen träffade en kille vet inte? Tänkte inte så långt när jag började rita. Trodde jag skulle komma på mer sen när jag väl hade börjat jobba med den. Men den blev aldrig klar :o
Den här är faktiskt inte speciell på något sätt. Tycker bara att den är lite gullig och jag har ju ritat klart den, av alla som jag inte är färdiga med hihi :)
Sen ska jag dra hem till bella och åka till unnaryd och sova över hos william ! Blir då fredagsmys hoppas jag :) Måste ju hinna ha kul innan vi börjar få massa med läxor. Blir kanske fler inlägg med bellas mobil sen. Ha en trevlig fredagskväll folk :)

NÄSTA !

Mitt nästa mål ! Ett måste asså. Känns alltid som att jag har brist på jeans. Köper ju hela tiden men de gamla räknar man aldrig med längre...
Har faktiskt ganska gott om pengar just nu så ska in till stan när jag har tid !

Dagens första inlägg !

Är hemma från skolan hehe. Har inte gjort så mycket, satte på datorn direkt efter jag kommit hem. Är ofta hungrig efter skolan så sitter och käkar princesstårta nu ;) Blir kanske gå ut en sväng med musik i öronen sen !
Har inte varit så mycket i skolan idag. Fick en ny bildlärare som verkar vara skit sträng :o. Saknar den gamla snälla läraren :(. Nu ska jag nog fortsätta hålla på med bloggen så den blir klar snart :). 
Ha en bra dag folk !

Thanks !

Jo, var bara tvungen att lägga upp denna bilden för jag tycker den e så jädra kul..Har inget att göra så loggade in på bloggen igen :) Har nyss duschat och ska kolla runt på andras bloggar. Eller kanske fortsätta snygga till denna bloggen. God kväll allihopa <3

Skolstart

Skolan började idag och har tänkt att hålla på med blogg igen efter ett tag nu hehe. Har inte varit så mycket idag. Varit i skolan och träffat gamla vänner och lärare. Måste säga att det var väldigt trevligt ! Har tänkt att plugga satan denna terminen ;)
Skaffat en ny blogg nu och hållt på lite med designen, ska förbättra sen, men nu så får det vara så så länge ! Har inga roliga bilder att lägga upp nu så.. Ha det bra folk :9

RSS 2.0