I've a crush on him

Ledigt från skolan p.g.a "storm". Men en extra dag ledig, why not?
Dålig uppdatering för jag sitter och tittar på pretty little liars hela tiden typ. Och jag har nig kommit över Cam Gigandet, min förra framtida man. Tog tid innan jag gick vidare men men! Nu är det Brant Daugherty som gäller !


Mumma

Nu blir det kvällsjagvetintevad! Gott är det iaf! Har märkt att alla käkar sån mat nu för tiden! Yoghurt och massa frukter... Och jag ska bannemig också göra det???? Men iaf, blir att läsa genom häftet om muntligt nationella i svenska nu. Har ju nationella prov imon omfg. Verkar vara fett läskigt men ganska lätt faktiskt :). Det kommer säkert att gå bra. Efter det blir det pretty little liars!


Any reason

Har inte mycket att skriva idag. Var tänkt att leta upp alla gamla bilder och göra ett collage och skriva färdigt engelskan någon gång. Men har suttit och tittat på pretty little liars hela tiden! Därför tycker jag bättre om filmer än serier. Serier tar så lång tid och man fastnar verkligen i det och blir nolifer.
Min dator märkte nog det. Det blev en liten smäll och allting mörknade. Lite synd att jag inte hann se hela avsnittet jag var på, men det är nog också lagom dags att gå borsta tänderna nu! Godnatt :).


"Fin engelsk text"

Nu har vi matte och värmesystemet i skolan har gått sönder och det är skit kallt. Egentligen jobbar jag med gymnasie kurs men pallar inte det är så lamt så sitter bara här och chillar. Vill sova :(.


funny bunny

Det blev inte mycket av engelskan som blev gjort! Ägnade hela kvällen åt att leta efter gamla bilder. Har hittat massa bilder från sjuan på många i klassen, gått in på bilddagboken, eller nu s.k dayviews och tittat på gamla bilder på mig själv och andra. Hahaha... Så himla kul. Nu har jag duschat och ska sova med hårinpackning. Kommer att lägga upp flera gamla bilder imon. Godnatt :).
Elva års kalas hem hos mig mitt ute i skogen! Dock så fyller jag år 29/5 men hade kalaset veckan efter eller nåt. 

Det är sjukt hur mycket saker och ting förändras


Gömda skatter

Tog en lite större städning idag. Gick igenom några skåp och lådor. Hittade creepy saker från sjuan eller ännu längre fram haha.
Det som förändrades mest! Slängde allt gammalt godis! Alla som har varit hos mig vet hur mycket godis jag har i mitt rum som inte har blivit uppätna. De äldsta kan väl vara över 4år gamla? Fyllde en hel kasse med gammalt godis... Det du... I ett skåp hittade jag en liten ask eller vad man ska kalla det med lås. Öppnade den och gissa vad :). Det låg några lakrits godis där i haha. Minns att jag inte gillade lakrits men vägrade att slänga ( tänkte dock då att jag kunde samla ihop dem och ge till fattiga barn någon dag). Det ledde till att jag la dom i den asken och låste in dom... Jag måste ha varit psykstörd när jag var liten????
Hittade också fotot vi tog när jag gick i 5/6:an. Hade lugg och my gosh... Kan inte fatta att det var jag!
I en annan låda fann jag ett litet album med tecknade figurer som ska föreställa några människor i vår skola. Tror det var Rasmus som ritade dom. Gamla minnen!
Nu blir det att plugga engelska och dricka redbull för att aktivera mina hjärnceller! Ha det gött :).

Har ni sett någon snusklubba som ser ut så här? Möglat, blivit gul och krympt nästan halva?


When I'm bored, I eat

Har suttit i sängen hela förmiddag och degat. Kollat på löparskor och feriejobb. Det är så svårt att hitta skor i min storlek ! Alltså 34-35. Men nu har jag hittat ett par iaf! Kostar 600 spänn. Rätt billig faktiskt :). Det finns ju en fördel med små fötter iaf. Barnskor kostar mindre mohaha.
Nu blir det att städa! Sen ska jag renskriva engelska final draft och titta på pretty little liars! Ciao :).


Before I die

1. Skriva en/flera roman/er! Att uttrycka känslor och olika situationer på metaforiska sätt är bland det roligaste som finns!
2. Skriva en/flera egen/a låt/ar (inkluderar låttext, sjunga själv osv). Fick inspiration för en låt för någon dag sen men hade inganothäfte hemma som jag kunde skriva ner melodin med så ja... Får la fortsätta när jag har skaffat saker som behövs först...

3. RITA. Har verkligen slutat hålla på med det hur länge som helst. Förut skissade jag så fort jag fick tillgång till papper och penna. Men nu vill jag helst hålla mina böcker och häften rena. Ritar inte på fritiden heller. Hur har jag tillbringat min fritid egentligen? Legat i sängen med datorn och ba... Låtit tiden rinna? Det var först på bildlektionen då vi skulle designa egna kortlekar jag insåg att jag inte har den känslan i händerna längre. De har förlorat fantasin och teknik. Förr hade jag ju typ rinnande inspiration som inte fick plats i huvudet... Bad shit :(.

4. Alltid bättre betyg! Det här är ett måste för mig typ. Eller kanske inte i alla ämnen. Folk kan ha olika intressen och allt jag skrivit ovan är bara vad jag tyckte om väldigt mycket innan och vill inte släppa taget nu. Men det verkligen sjukt hur mycket jag gillar NO ämnena? Har gjort det ganska länge nu och det kommer nog att bli min framtid!
5. Träna... Har tjatat om det nu men det är så svårt att börja? Har så mycket att käka hemma och så kallt ute? Men ska nog tvinga mig själv att göra det ändå! Ska bara skaffa lite nya utrustning först. Skulle köpa joggingskor idag när jag var i stan. Men hann aldrig. Blir nog att köpa på fredag istället då ett gäng ska in och titta på bio igen!


pretty little liars

Verkar som att så många tittar på pretty little liars och vill inte va efterbliven så ja! Satte på den när jag kom hem. ASSÅ DEN ÄR VERKLIGEN SÅ SJUKT BRA! REKOMMENDERAR! 
Och ja, nu ska jag fortsätta titta. Ha det gött :).

Hemkommen efter en ihjälfrusen runda

Fml äntligen kommit hem! Är bara -5 ute men frös ihjäl ändå? Vad är det med mig? Har tittat på lägenheten nu iaf. Själv var jag jätte nöjd med den. Men mamma har inte riktigt bestämt sig än. Så vi får se. Sägs att det bor en Dj under mig. Jag har inte träffat honom idag men ägaren säger att han är fett skön. Lägenheten ligger i området nära lasaretten i Halmstad. Egentligen är det en vila med 3 våningar och en källare. Första våningen är som ett vanligt hus eller vad man ska kalla det. En familj kommer att flytta in där. Andra och tredje våningen har två sovrum var och en hall. I hallen finns det en toalett, dusch(en på varje våning) och kylskåp som de två som bor i den våningen delar på. Aja, jag var skit nöjd iaf. Vore spännande att få bo själv och nära till skolan. Vi får hoppas att mamma går med på det :).

Här är utsikten! Vad tycker ni? :)


Vad sägs om att bo här?

Som sagt, idag ska jag åka in och checka lägenheten som jag kanske ska bo i. Vad sägs om den här? Det är la fint? ;)

Nä, skojar bara. Är hos mammas kompis och ska käka middag. De har så fint hus! Ska åka ner och titta på lägenheten lite senare :).


Godnatt

Glömde lägga upp cupcakes vi gjorde på hemkunskapen idag. Gav en av dom till min månatråle Janne boy världens bästa lärare ^^. Dom blev bara lite brända men annars var det bra!
Nu ska jag sova! Imon blir det att åka in till Halmstad igen för att kolla på lägenheten jag kanske ska bo i när jag går på gymnasiet. Fett spännande är det. Men vet inte om det blir någonting av det? Man får alltid hoppas. Godnatt :).


This day've been awesome

Har nyss kommit hem för inte så länge sen från stan med mina kompisar! Haha, 8 tjejer i samma klass går runt i stan tillsammans! Är det nån slags klassresa eller? Men iaf, vi hade jätte mysigt! Delade upp oss när vi skulle käka, mc donalds och espresso house. Och jag är stamkund på mc så hihi. Tror aldrig vi tjejer har umgåtts så många tillsammans. Är mest delade i små trupper.
Sen tittade vi på bio! "Ego", sjukt bra var den, ni som inte har sett den får bara inte missa!
Och precis innan bion började hittade jag en jätte snygg tröja. Har velat ha en sån väldigt länge...

Köpt från bikbok, 300:- 


Hemkunskap med mina bitches

Sitter på hemkunskapen och har det mysigt! Efter skolan ska vi åka till stan och titta på "EGO". Längtar bajs mycket! Fredagsmys :D !

lyckligkines.chai


Oh look at my teeth bro

I use pepsodent.


I'kl never go out and walk without spotify premium

Äntligen kunnat ha hårinpackning! På sistone har jag fått dra för att borsta håret :'(. Så var det inte innan! Men aja ska börja ta hand om mitt hår igen. Har sagt att jag ska färga dip dye ganska länge nu. Men har inte vågat göra det på grund av att slita ut håret och att jag vet inte riktigt om jag ska klippa mig lite innan jag färgar det. Börjar få så långt hår då det nästan blir lite jobbigt när man jobbar i skolan! Särskilt nu på vintern när håret blir statiskt och flyger åt alla håll :(. Men aja.
Hela denna vecka har jag käkat godis eller snacks nästan direkt när jag kommit hem från skolan. Och jag tränar ALDRIG förutom idrottslektioner i skolan haha. Så här kan det inte va? Vill gå på gym men vet inte om jag får för har inte ens fyllt 15. Annars skulle jag kunna gå ut och gå/jogga eller springa? Men jag har ett stort problem. Kan inte betala spotify premium.


My pretty cat man

Det första man ser när man kommer hem! Så jävla söt. Åh, älskar min katt :).


Jag har kommit till den punkten då jag skiter i allt

Imon blir det skridskor på morgonen, både Elin och Ester ska komma tillbaka, mycket trevligt! Nu ska jag sova. Say good night to mr. Frankie :).

Den enda saken jag begär, är att få slippa va ditt begär.


I fkn love school

Man har alltid så kul med denna grabben! Hoppas Ester kommer snart så vi kan börja vårt självförsvar mot oliven som försöker att slicka röv :).


Ingenting kan skrämma dig mer än dig själv

Hade svenska idag och läste en novell av Ernest Hemingway. Den handlade om en liten pojke som trodde att han skulle dö eftersom doktorn sa att han hade102 graders feber. Han ville varken sova eller lyssna på sagor på grund av sin rädsla. I slutet berättade hans pappa för honom att det var en annan sorts termometer och 102 grader är inte dödligt.
På utsidan är det bara en vanlig berättelse som inte alla betyder mycket. Men vad jag såg är att, så är det alltid med människor. Vi skrämmer oss själva. Verkligheten kan inte vara mer farlig än vad vi inbillar oss. Även fast den gör det, så kan vi dämpa ner den genom att få en lugn inbillning som t.ex "äsch det här är inget, klarar det på ett halvt finger".
Vi har en rädsla för framtiden eftersom det känns så främmande. Ingen vet vad som kan hända vid sista sekunden. Vi vet ingenting om den därför blir vi osäkra. Men ofta är det så, iaf för mig. Att jag blir osäker innan jag bemöter någon större händelse. När jag väl möter situationen känns allting mycket lättare som om jag har gjort det tusen gånger förut.
Ja, ingen kan skrämma dig mer än dig skälv.


Jag kan aldrig bli den du vill att jag ska bli

Sitter hemma med musik, chips och sodavatten! I like dat shit ;). Har gått bra i skolan idag. Åkte längdskidor på idrotten. I slutet stod jag på en backe hela resten av lektionen och inte vågade åka ner. Helt sjukt. Förra backen gick jätte bra att åka ner för, men det var jätte många stenar på den sista backen och jag vågade inte :'(. Sist fick vår lärare komma och hämta mig haha. Annars har det gått bra! Började även en ny i vår klass för någon vecka sen som gick här i 7:an. En jättesnäll tjej så tycker alla borde gå fram till henne.
Hade fett kul med Petter i bussen och gjorde planer för självförsvaret mot en oliv (y).

Kristaller av natriumklorid. Framställt utav mig, Carl och Thomasz genom att neutralisera saltsyra och natriumhydroxid :).


Allt som vi sätter värde på glider oss ur händerna

Satt och gjorde religion instuderingsfrågor haha. Läste lite i boken för att svara på frågorna. Inte för att jag är troende eller så. Jag har alltid varit atheist och uppväxt i en atheist familj. Har aldrig haft något med religion att göra över huvudtaget i mitt liv. Jag tycker det är dumt att begränsa livets möjligheter genom att sätta dit onödiga "Guds budskap". Så som vad får göras och inte göras. Men efter alla religion lektioner man har haft börjar jag inse fördelar med det hela. Människor som är troende har något de litar sig på. Som ett stöd menar jag. Religion är som en själ som leder dem i livet. 
"Sinnlig njutning och berömmelse ger en 'lycka' som snart övergår i besvikelse och tomhet. Njutning, ära och makt ger inte livet någon verklig mening. Att jaga sådant ökar bara besvikelserna. Det ökar otillfredsställelse, lidandet."
Det är livstörsten som driver fram besvikelserna. Man kräver för mycket. Alltså för höga krav leder till besvikelser. Den som inget har har inget att förlora.
Enligt buddhismen är livet ett lidande. När törsten efter att leva inte finns mer finner man livets stora harmoni. Men jag tycker det är roligt att jag lever och kan uppfylla mina drömmar på egenhand. Det är också positivt att vilja ha mer. Beror på vilken situation. Lyx är ett dåligt exempel. Men för mig är det nog mitt betyg i vissa ämnen. Att jag alltid kräver att göra bättre.
Bild från när jag var i Tyskland i somras. Det var så fint väder och varmt. Längtar till sommarn!

I'm coming

Good night and have a good dream so I can visit you in your sleep.


Sometimes I just don't get how I survived these days

Vatten! Människans viktigaste resurs! Men bor man på landet så får man problem med rören eller kranar eller vad det är då o då. Fick duscha mellan duschen och vasken... Och det var iskallt vatten fml. Men jag är biff och klarar fan allt. Satte mig vid min kakelugn o käkade chips för att återhämta/skapa värmeenergi haha.
Sen när jag skulle borsta tänderna var set helt slut med vatten så fick ta gekås kolsyrat citron vatten... Frääääänt! Men nu ska jag sova, peace :).


Casstle

Jag sover mindre på helgerna än på vardagarna :(. Kan inte sova länge längre. Har städat mitt rum och bara chillat på morgonen. Insåg att jag har jävligt mycket ätbara resurser i mitt rum, och de flesta är till och med oöppnade. Hur orkar jag köpa så mycket om jag inte ens äter upp dom? Jag tycker väldigt mycket om att dricka läsk, enerigidryck och titta på godis:). Just nu gör jag engelska läxan, eller läxa o läxa, det som jag inte hunnit göra i skolan. Suger på engelska så det går inte alls bra.
Kollade också upp hur mycket pengar jag har kvar på kortet, stor förvåning haha. Måste börja hushålla mina pengar bättre.


I think I'm a fish

We may were good. But everything changes, times change, people change, you change, I change.

Gaaaaah

Halfnaked goodlookings


Gekåsrunda

Nyss hemkommen från gekås. Köpte inte så mycket, hade 3 redbull också men kärringen i kassan lät mig inte köpa dom 😂😂😂. Hon bad mig att visa legitimation, för det första, jag har inte fyllt 15 än. För det andra, jag har tappat bort min legitimation! Och det hände för ett år sen eller nåt antar jag. Fick den när jag skaffade bankkort när jag var 13. Hade den i några få månader, sedan försvann den :). För en ny kostar det 400 spänn så... Hmm, kan göra bättre saker med dom pengarna!
Skulle egentligen åka pulka med en buckla idag, trodde vi skulle till gekås imon. Har verkligen längtat sönder till att åka pulka. Men det blev ingenting av det. 😂😂😂 Annars har dagen varit rätt bra tycker jag! :)

Köpte två ballerina cookies, älskar choklad fyllda kakor! Tuggummi, en tandborste och hårolja + hårinpackning. Kände att börjar bli dags att ta hand om mitt hår lite mer nu. Hade slutat med det helt åt hållet i ett bra tag nu, och skillnaden märks direkt. Innan hade jag silkeslent hår, och nu måste jag dra sönder för att borsta mig. Mina toppar slits ut vad jag än gör så bryr mig egentligen inte så mycket om dom längre. Mitt hår har också börjat bli riktigt långt, så kanske bäst att sköta det också :).


I'm too high to sleep

JUST NU SÅ FUCKING DÖR JAG AV SKRATT KAN INTE SOVA HJÄLP MIG

 


Jag saknar min blogg :(

Jag saknar min blogg!
Nu går man i nian och har alla de där nationella proven framför sig, trodde det skulle vara as svårt men känns faktiskt ganska lätt. Men man vet aldrig förrän man har gjort det! En viktig anledning till att jag börjat blogga igen är mest för att jag vill skriva ner vad som händer nu sista terminen av nian. Alla goda tider som kommer bli till minnen sen. Visst är det spännande att börja på gymnasiet, men vill ändå inte släppa allt som man har haft förut. Jag vet inte hur det är i andra klasser, jag vet bara hur mycket jag tycker om min klass. Vet inte om andra klasser har haft lika underbara minnen som oss, det kanske de gör, kanske alla i alla klasser känner detsamma. Min klass är verkligen så underbar så jag skulle kunna gå här med dessa människor resten av livet? Om man tänker snabbt så känns det inte som att vi har umgåtts så mycket, men om man tänker efter så har det ändå hänt massa galet. 
You only are in the ninth grade once.

RSS 2.0