Skoljoggen

Har verkligen lust till att skriva nya inlägg.. Är heeeeeelt slut efter skoljoggen. Men kom typ trean i klassen och först av alla tjejer i klassen så mohaha det var ändå lite bra. Bättre än förra året (y).
Kom hem efter skolan och hoppade in i sängen direkt. Sov lite lagom ganska länge. Kollade runt på facebook och bloggar. Är för trött för att skriva saker nu så vi hörs senare.
 
 
Min lathund.
 

Tagga skoljoggen

Duschat nu och smörjt in håret med arganoil. Bytt örhänge som kan vara lättare att springa med imorgon. Så det är bara att tagga! Sitter här och snackar med världens coolaste människa och knäcker sönder..
Men ska gå och packa grejerna inför imorgon, sen ska jag sova ! Puss :)



9.11

Kom nyss på att det är den elfte september idag. Hur kan man glömma det..? Kom också på att det kanske är därför jag har haft sån otur idag?
Just nu så har jag piss ont i tänderna efter tandregleringen. Vet inte om jag vågar äta ikväll.. Men får väl stå ut med det. Och imorgon ska vi springa 7km på skoljoggen. Och ha lektion efteråt? Helt sjukt. Vem orkar lyssna på lärarna babbla efter de har sprungit 7km? Dåligt planerat. Riktigt dåligt tycker jag :(.
Det kan låta lite sjukt men igår satt jag i soffan och ville att det ska bli vintern snart. Hur kan man ens komma på tanken..?

Bilden från sommras. Ge mig sol.

Dyngsur

Tjena allihopa, är hemma från skolan nu och suttit framför mitt piano lite. Det har verkligen spöregnat idag. I alla fall alla minuter jag har varit ute. Glömde att jag hade tid hos tandläkarn 13.10 och kom på det runt 13.07 då jag hade franska. Fick panik när jag kom på det omfg. Så sprang rakt ut o letade efter nån som kunde skjutsa mig... Ibland tror jag faktiskt att min hjärna är uppbyggd av samma princip som en miniräknare. Att den bara kan matte men ingenting annat....
När jag var på väg tillbaka började det ösregna. Hade williams jacka över huvudet i början, men sen började det regna ännu mer så det läckte genom...INTE BRA! Till sist kom jag dyngsurt tillbaka till skolan. Så skulle vi ta foto också.. Mysigt att ta kort när man ser ut som en blöt höna! 

Här stannade jag tillfälligt för det regnade så mycket...

Piano/Sång


Moonlight sonata av Ludwig Van Beethoven (Första två sidor)

Inte för att vara sån nu, men jag älskar verkligen den här repliken. If I die young - The band perry

Socker förhindrar fettförbränning

Har nolifat mig i några timmar och läste i aftonbladet att läsk är farlig att dricka... Det kan leda till övervikt, diabetes, fettlever, tanderosion och benskörhet. Men sånt visste man ju. Fast det stod med fetstil slutade bränna fett lite längre ner. Omfg det är ju bra att veta så tar med infomationen på bloggen!
Den som dricker läsk får en förändrad ämnesomsättning. Musklerna börjar använda socker som bränsle istället för fettsyror. Det betyder att förbränningen fungerar sämre. Fettet som inte förbränns leder till ökad fettlagring i kroppen.
Läsk absorberas(bryter ner?) mycket snabbare än annan föda, så mättnadssignalerna hinner inte med. Samtidigt triggar sockret vår lust att äta fet mat. Och resultater är lätt att räkna ut. Om man dessutom tar hänsyn till sötmans beroendeeffekt har vi snart en perfekt formel för fetma och alla dess följdsjukdomar.
Men om man väljer lightläsk, är man inte åtminstone lite säker då?
Du får inte samma viktuppgång eftersom drycken inte innehåller socker. Och andra sidan triggar det igång aptiten- kroppen blir lurad och förväntar sig kalorier. Och det gör att du äter mer än du skulle göra annars. Belöningen är också densamma.

Trodde bara att man dricker läsk och sockret blir fett osvosvosv men så var det inte? I energidrickor är det väl väldigt mycket socker? Men det är så gött och allting enligt teoriner stämmer inte... Men ifall den här stämde så kan det vara bra att veta :)

Chillipillipong

Jahaop, har varit i skolan idag då. Trodde det var söndag idag när jag vaknade och höll på missa bussen på morgonen japp japp! Tog för mycket arganoil igår så håret ser ganska/jätte fettigt ut.. Och hårspray funkar inte med olja i håret :(. 
På franska gjorde vi kort till sjuorna! Och som vanligt, en gammal replik jag fick av ester " Voulez vous coucher avec moi ce soir?" Vill du ligga med mig ikväll ;)?
På svenskan renskrev jag min insändare. Tog hela lektionen lalala. På matten satt jag, ester,carl och tomas runt samma bord och snackade om carl och tomas kärleksproblem! Mysigt pysigt. På rasten gick jag till musikskolan och hade min första sånglektion i 9:an. Valde låten"if I die young". Älskar refrängen på låten.
Sista lektionen träffade jag bella som inte har varit på skolan på ett tag. Kuligt! 
Nu ska jag bara hitta på något jag kan göra! Vi ses :)

Mästare på att sy


Det här är ett linne som gått sönder lite vid u-ringen. Så tog nål och tråd och började sy på den för jag fattar inte vår symaskin. Och så blev resultatet! Ändå tog det 40min att sy ihop den här lilla biten..Ser ännu värre ut i verkligheten och när man har på sig den. Men men, det är ju jag som har sytt så förklarar faktiskt saken. Är verkligen imponerad av såna dära människor som designar sina egna kläder och fixa dom. HUR KLARAR DOM? ELITSVÅRT JU!  Aja när vi ändå är inne på sånt kan jag också berätta lite om mig och syslöjd.
I sjuan skulle jag sticka en mössa. När alla i klassen var klara och vi var tvungna att lämna in våra arbeten hade jag bara stickat 5 eller 7cm långt... Därför fick jag ta hem allting och jobba hemma på jullovet. Men det gick inte så bra så mamma tyckte synd om mig och stickade färdigt mössan åt mig!
Efter det så valde jag att göra ett par mjukisbrallor. För vissa tar det 5-6 lektioner att göra färdigt ett par byxor men tog ett helt fkn år för mig... Började med dom på våren när jag gick i sjuan och blev färdig när jag var på väg att gå ut åttan. 
Direkt där efter började jag med korstygn. Man fick inte börja förrän man har gjort klart en jävla provlapp. Vill bara säga att läraren fick visa mig 7ggr och några gånger av klasskamrater innan jag gjorde färdigt provlappen. Och provlappen är inte större än 5kvadratcm. Fick börja om hur många gånger som helst och det var inte ens jag som sydde hela... Dröjde ända tills nu då jag börjar med mitt arbete. Det ska vara klart innan jullovet och jag har ingen aning om hur det ska gå-.-

I'm home

Har åkt hem från gekås och käkat och så. Sitter och dricker min red bull just nu. Gick runt på gekås i MINST en timme BARA för att hitta en tröja med storlek xs. Men hade inte sett någon med xs.. Och fanns väldigt få s med. Det var nog den enda gången jag ville bli riktigt stor och fet så jag passar i stora kläder.. Till sist hittade jag äntligen en svart stickat tröja i s, men efter jag har köpt den och åkt hem hittade jag ett jävla hål i den? Inte braow asså :( Skriker verkligen efter en svart stickat tröja. OMFG BLIR GALEN.
Köpte lite underkläder, en sport bh, en vanlig bh, trosor och sockar haha :). 
Sen är det typ lite hår och hud grejer.
L'oreal studio silk&gloss hot straight cream. Den första hot straight creamen från studioline med mikrofibrer från silke, utvecklat för att skydda håret mot värmen från plattong och hårtork. RESULTAT: platt hår och anti friss-effekt i 48timmar samt glansfullt och silkeslent hår.
Proffs arganoil. Proffs aranoil är en närande behandling för alla hårtyper. Den ger en utmärk effekt och naturliga toppar. Alkohol fritt. Dock så måste man undvika att få oljan i ögonen. Skölj riktigt noga ifall det händer.
Nivea pearl&beauty. 48h antiperspitant skydd och torra, vackrare armhålor. (Hahaha...vackrare armhålor...Dålig humor asså)
Idealisk efter rakning under armarna.
Utan alkohol och konserveringsmedel.
Dermatologiskt testad hudvänlighet.
Olay double action.  Har använt den här varje morgon och kväll i ett eller två år eller kanske ännu längre. Och jag tycker den är riktigt bra. Man får mjukare och lenare hud av den. Och man får inte finnar av den! REKOMMENDERAR !
 

Ego mother fucker

Har vaknat och sköljt av hårinpackning som jag har sovit med hela natten. Det var verkligen länge sen jag gjorde det. Hade hårinpackning VARJE dag i några veckor innan skolavslutningen. Men då var mitt hår så slitet så det gick inte att reparera? Jag menar topparna. Varenda en särade på dig. Så jag brukar sitta och dela på dom när jag inte har något att göra :). Men nu har jag ju klippt mig för några veckor sen så tänker ta igen med hårinpackningen så håret inte blir slitet? 
Idag blir det att åka till ullared! Har velat det jätte länge. Måste köpa in nya hudvårds saker och hårsaker osv. Har hört att de har börjat få in snyggare kläder med så få se om man hittar något :)?

Min fina katt putte och mitt täcke (y)

Saker som är bra att tänka på

1. Ta varan på nu så man inte ångrar sen.
2. Vara trevlig mot folk. Oavsett vilka de är. Ditt leende får dina vänner att må bra och ditt bästa vapen mot dina fienden.
3. Det viktigaste är hur du bemöter och ser på saker och ting, inte hur de är. 
4. Alla har sin trevliga sida och dåliga sida. Att vara vänner är att acceptera båda. Får du lycka av en vän ska du också vara beredd på att hon/han en dag blir sur eller arg. Man kan inte bara tigga efter fördelar. Då kommer du aldrig skaffa en riktig kompis.
5. Alla är olika. Alla är födda med olika egenskaper. Visst är det viktigt att man kämpar också. Men det är faktiskt sant att en del har lättare än de andra på vissa saker. Men ge aldrig upp. För då förlorar du alla chanser och hamnar på botten.
6. Ångra inget. Det som redan har hänt har hänt. Du kan inte göra någonting åt det så varför bekymra sig? Det förflutna är som en bläckskriven text. Det du har skrivit kan du inte sudda bort, men du kan börja på nytt och fortsätta skriva så den får ett annat slut. Titta alltid frammåt!
7. Allt som händer nu hänger ihop med det som har hänt. Inte bara de dåliga utan också en massa bra saker. Folk gnäller så mycket så fort det blir lite misstag. Men har någon nånsin tänkt på "varför händer det just mig?" när man är glad?
8. De som gnäller är de som tycker det är så självklart att saker och ting ska gå bra. De som njuter är de som tycker tvärtom. Om du ändrar lite på ditt tänkande så blir allting annorlunda.
9. Vara snäll mot dig själv.Du lever bara en gång. Tänk på hur du ska få det bra istället för massa andra onödigt. Häng inte fast på ett träd när det finns en hel skog. 
10. Om du inte är nöjd med nuet så är det första du ska göra att tänka på hur du ska kämpa för att det inte ska vara så i framtiden med. 

Lev och va glad.

en knuten hand kan varken ta eller ge

Inte för att skryta, men har nyss lärt mig hur man använder vår tvättmaskin ! Första gången jag sätter på den faktiskt. Tvättar några vita plagg som har luggit inne på mitt rum lääänge...
Skajpade med bella i flera timmar innan. Hade lite lagom roligt. Skrev också med en gammal vän som jag inte har haft kontakt med på ett tag. Men vi har sagt att vi ska träffas på höstlovet! Och en del andra. Det är så synd att människor som egentligen kan vara jätte bra kompisar tappar kontakten p.g.a avståndet :(. 
Nu ska jag gå och duscha. Sen leta upp någon film att titta på. Ha det bra folk :).

Har inga bilder att lägga upp så ni får se resultatet efter jag har rensat garderoben! Vilken plats det blev helt plötsligt :o.

Illegal length maybelline

Har äntligen städat färdigt o så. Egentligen tar det inte så lång tid men har suttit och varit inne på nätet lite då och då. Nu kommer jag och tipsar om mascara! :)
Jag tycker den jag använder nu är väldigt bra. Och har varit bäst i nått mascaratest från JULIA haha(y).

Var och tog en snabb bild på min. Den håller vad den lovar. Den är så nära lösögonfransar du kan komma utan att behöva limma fast något på ögonen. Fibrerna i mascaran tillsammans med borsten gör det busenkelt att bygga fransarna längre. Dessutom torkar den snabbt och faller inte isär.
Jag måste erkänna att jag aldrig visste att det finns fibrer i mascara? Har alltid undrat hur de kan göra fransarna längre. Jo visst, har ju sett små trådar på borsten lite då och då, men då trodde jag bara att det är fibrer från någon tröja eller mina egna fransar som har råkat hamna där i. :o
Jag köpte inte den för att jag såg den i tidningen. När jag var i ullared tog jag bara någon. Och tycker den är bra. I tidningen står det att den kostar 149:- Men jag fick den för 99 eller nått på ullared :o. 
Japp japp, nu börjar jag bli hungrig ock ska gå leta mat någonstans... Vi ses senare!
 

Fynd i garderoben

Som sagt så städar jag fortfarande. Har radion på och ah. Har tagit ut alla kläder som jag inte vill ha ur garderoben. Och det är faktiskt en del... Medan jag tog ut dom tänkte jag, undrar hur mycket pengar jag kunde sparat om jag inte köpte alla dessa kläder i onödan? KUNDE JU SPARAT DOM PENGARNA OCH KÖPT EN SYSTEMKAMERA ISTÄLLET !
Men jag har också hittat någonting bra! En handstickat tröja! Som min mormor gjorde tror jag. Tyckte den var så ful innan så den har luggit längst ner i garderoben bortglömd. Men idag när jag hittade den så tycker jag faktiskt att den är helt okej ändå! Men ska göra lite ändringar på den om det går. Den är ju höghalsad och armarna är för korta. Att den är höghalsad gör inte så himla mycket bara att det kliar runt halsen... Och armarna är redan så korta så ska ändra på dem lite så de slutar vid armbågarna.

Hade linne på mig innan så tog bara tröjan utanpå :)
En härlig färg har den också tycker jag !

Go Morgon

God morgon allihopa ! :) Vaknade runt halv nio eller nåt. Har märkt att jag inte kan sova lika länge som jag gjorde innan! Nu för tiden vaknar jag alltid innan mitt alarm ringer. Fast jag går och lägger mig senare.. Läskigt :o
Idag ska jag ingenstans. Har tänkt att städa rummet. RENSA MIN GARDEROB! Det är så jävla trångt av alla konstiga kläder som jag har köpt innan och inte använt. Så idag ska jag ta ut dem. Kommer inte vara mycket kläder kvar, för det är inte många plagg jag använder av alla.

Dagen kan vara rätt mysigt att börja med en kopp/glas? te och kanelbulle tycker jag! 
Och idag fyller en kompis till mig år. Stort grattis till honom ! :)

Godnatt och sov sött.

Klockan är bara halv tolv men jag är redan trött som en höna. Har för tråkigt. Kan inte tänka mig att det är disco i vår skolas aula än. Hur orkar man asså verkligen...
Men nu ska jag gå duscha och förberedda mig för sängdags. Lite onödigt inlägg men jag skriver det ändå.
Godnatt allihopa jag ska sova sen och vakna upp i en ny dag. PUSS

I do give a fuck to bitches like you


I don't know where you're going, or when you're coming home.
I left the keys under the mat to our frontdoor.
For one more chance to hold you close.
I don't know where you're going, or when you're coming home.
Just get your ass back home.
 
I don't care what you're after.
As long as I'm the one, no.
I don't care why you're leaving.
You'll miss me when you're gone.

True stories


Matlagning

Sitter här och väntar på nån gryta ska bli klar. Tråkigt japp japp. Så kommer och gör ett inlägg !
Just nu har jag absolut ingenting att göra än att sitta och glo på köket. Kan inte laga mat men allting har gått ganska bra hittills faktiskt. Har inte gjort några epic fail som jag annars skulle gjort! T.ex glömma sätta på spisen, glömt krydda, glömt nån ingrediens osv. Så ja.. 



Jag vill ha

Satte ihop saker jag vill ha till ett collage. Allt detta kommer jag inte ha råd med på en gång men men. Har ändå inget att göra så :).
Tröja, Jeans, Jacka från ginatricot. Boots från H&M. Accessoar från JC.

Fredag eftermiddag

Hur många är som mig nu sitter hemma framför datorn och degar på en fredagskväll/eftermidag? Verkligen inget liv asså :o. Men har fixat bloggen nu så den är som den var ? Tror jag. Men jag är nöjd med den så länge iaf :)
Ska laga mat sen tror jag. Är inte så bra på sånt men tycker det är rätt kul. På kvällen ska jag hitta en film att titta på och avsluta min fredag och se fram emot min helg och hitta på något.
Magiska vätska av saltsyra btb vatten och litium från kemin idag !

Äntligen klar...

Har äntligen fixat klar bloggen nu. Tycker fortfarande att den ser lite konstig ut men får väl stå ut med det ikväll för jag orkar verkligen inte mer. Varför är det så svårt med alla koder o shit.. Jo, det är ju bra att man kan ändra looken hur man vill, för de som kan sånt här. Men jag fattar nada när det gäller sånt, så tar alltid jätte lång tid när jag redigerar bloggen :(.
Ska aldrig i hela livet trycka på "återställ mallen" igen... Det var verkligen det värsta som nånsin har hänt mig just då känndes som? Var skit rädd för att inte kunna hitta koden för min söta mustaschmusen.
Och vet inte om det är fel på vårt nät eller min dator, så har det varit svårt att komma in på vissa bloggar. Inkluderar min :o.
Men iaf, har duschat nu och chillar liteeee. Imon är det fredag! Hitta på nått kanske :)?

Här får ni en mycket fin bild på mig :) 
Man vet inte vad man har förrän man har förlorat. Eller nära på att förlora.
Jag saknar och är rädd för att ska sakna i framiden.

Omfg

Vill bara meddela er att bloggen ser ut som den gör nu för jag råkade trycka på "återställ mallen" hehe. Har hållit på med den ett tag nu och ska äta nu och fortsätta sen! Fick panik...

So why let your voice be tamed?

Idag har vi varit i skärshult med 9b. Har paddlat kanot, gjorde upp eld med tennstål, kokade nypongsoppa med ett fältkök och vandrade 7km i skogen på eftermiddan.. Blev helt slut när vi kom fram. Gick och la mig i sängen direkt när jag kom hem. Shit har aldrig varit så trött i hela mitt liv asså. Nu har jag vaknat till liv igen och har tänkt att fixa om bloggen lite på små ställen. Ah, så långt har jag kommit med livet iaf. Ses sen :)

We are on our way !

Forgotten sorrow

Såg nyss att man kan skriva inlägg nu men lägga ut den en annan tid! Lite efter kanske men nu har jag hittat den funktionen iaf. Måste prova nån gång !
Jag vet inte hur normal jag är på skalan 1-10. Haha, värdet borde inte vara så högt iaf. Jag vet inte hur många som tänker som mig.  Man behöver inte vara normal liksom. 
Vad är att vara normal egentligen? Att vara som alla andra? Men det finns inga kopior på någon av människorna på denna jorden. Då borde alla vara onormala. Så det måste betyda att det är normalt att vara onormal :D.
Men att ha ett annat tankesätt och annan syn på saker och ting kan förändra oehört mycket. Som sagt, jag vet inte hur många tänker som mig. Totalt positivt. Jag trycker alltid ner allt dåligt i bakhuvudet. Inte för att vara deppig eller så, helt enkelt för att jag orkar inte tänka på dem. Jag är antagligen för lat. Jag lägger energi och tid på att ha kul istället. Sånt som jag tycker är värt att lägga ner energi på. Jag har väldigt kul på mina vardagar. Jag menar inte att jag lever på det rätta sättet eller övertyga alla att leva som mig. Finns inget rätt eller fel för sånt. Man lever ju på det sättet man tycker är lättast och gladast. Då man kan trivas.
 



Drömmar

Jag tror det är många som inte har en aning om vad de vill bli och ska göra. Och en dröm behöver inte vara en yrkesdröm, kan vara vad som helst. De behöver inte heller alltid komma i uppfyllelse. Räcker med att man kan tänka på det. Det är det som är så bra. Ingen kan komma åt dina egna tankar liksom. Alla mina drömmar kommer inte komma i uppfyllelse. Men bara att tänka på att en dag det kanske become true gör mig pigg.
Jag är bra på No-ämnen och suger på slöjd. Men jag har faktiskt tänkt på att sticka en sjal.
Jag är rätt bra på att rita. Skulle velat bli konstnär. Varför inte liksom ? :) 
Jag spelar piano och sjunger. Att bli artist kan också vara rätt kul. Det är så härligt att hitta en yrke som passa till sin intresse.
Jag gillar no-ämnen men att bli kirurg eller ingenjör lockar mig faktiskt inte. Jag tycker det vore kul om man kunde bara forska själv. Blanda ihop massa konstiga ämnen som kanske kan bli nånting till nytta :D. As spännande ju, att labba efter egna tankar. Fast man får ju ha lite kunskaper också så man inte spränger halva jordklotet.
Jag vill åka med nån färja runt fina städer på en mysig sommar kväll. 
Jag vill dansa på en klubb som heter burlesque sen bli rånad. Kommer hem till Cam Gigandet och leva lyckligt med han resten av livet mohaha.
Jag vill testa någon annans liv och se världen med en annans ögon. Kanske kan se annorlunda saker.
Jag vill göra massa cp saker så jag kan ha nånting att minnas. 
Jag vill shoppa en massa på en gång. Verkligen EN MASSA ! Med massa goingar förstås.
Men nu ska jag duscha, tänka lite på det som händer nu och imon. Ska vandra ute i skogen med 9b imon. Nånting att se fram emot kanske! 

Bild från när jag var i helsingborg. Tror de flesta känner igen flaggorna om man har varit där. En riktig fin stad är det :).

Exponent 1c

Fick äntligen min nya mattebok idag. Exponent 1c. Innan dess fick jag bara massa papper med inte ens genomgångar och typ 2uppgifter.. Fattade inte riktigt vad jag skulle göra. Fast egentligen har eleverna på kattegatt inga matteböcker, men min lärare beställde en till mig iaf. Istället har de andra surfplattor. Och massa saker i boken är kopplad till webben så min lärare ska nog få tag på en sån där till mig med senare :).
Fick tillbaka vårt kemitest vi gjorde i fredags. Fick B. Slarvade på några uppgifter och hackar alltid på den sista. Men det är bara ett test, så lugnt (y).

Vänner är verkligen nånting svin viktigt. Och alla behöver varandra.
Nu har mina föräldrar kommit hem och köpt ny hårspray till mig ! PUSS HEJ

Carl och emmas femte dejt !


Oavsett om ni tror eller inte, men här dejtar emma och carl för femte gången! Dom är som gjorda för varandra !

Bekymra inte över nuvarande problem, det kommer värre

Vill bara säga, liv är faktiskt ingenting att leka med. Tycker det är så fel med folk som så lätt bara säger "självmord". Jo men vad kan du få av det? En massa som gråter för dig. Är det det man vill ha? Lev och va glad. Det finns ju alltid nånting man kan glädja sig över. De som vill ta självmord av tillfälliga problem, vad fan tänker ni med? Fråga dig själv istället, är det där tillfälliga problemet fortfarande viktigt efter 10år? Livet är ingen lek, det är meningen att det ska vara lite utmanade. Alla har sina problem, mer eller mindre. Klarar 7miljarder människor på denna jorden att leva klarar några till. Glädje är inte någonting man bara kan vänta på att den ska komma. Det finns ingenting som bara säger paaaaaaaaaaam så kommer allt. Man måste la göra någonting för det? Skapa med egna händer. Det finns så många små saker som man inte ens tänker på som kan göra en glad. Man tänker inte på hur mycket glädje man har haft i sitt liv. När man är glad tycker man bara att det borde vara så, och när man väl är ledsen och allting är på botten kan man klaga på allt. Alla har sina dåliga stunder. Det är bara mänskligt. But why make a so big deal? Tillfälliga depressioner går alltid över. Sen går man bara vidare och le som vanligt. Du kan ju inte ha kul när du dör? Tänk så mycket kul man kan ha när man lever? Allting handlar om attityd, om hur du bemöter saker och ting. Det är det som kan göra en människa så stark så man inte ens kan tro. Allt dåligt måste betraktas med hänsyn till det goda som finns i det, och jämföras med hur mycket värre det kunde har varit. Vi kan alltid finna fördelar som försonar oss med lyckan, något som ger ett överskott av det goda. Och det som saknas kan man alltid ersättas med  tålamod och uthålligheter. Man klarar allt bara om man vill.

Tisdags barn

Har duschat och softar framför datorn. Var med petter och markus efter skolan. Har varit grymt kul hehe. Alltid lika roligt att va med trevliga människor! Kollade på film och petter bakade till oss. Sen följde de mig halva vägen hem och jag kom hem runt åtta.
Äta macka !

Jo. Men jag har faktiskt ett väldigt stort problem! Min hårspray är slut..Men ska nog be mamma att köpa imon så en dag klarar jag nog mig.
 
 

I hope you don't mind that i put down in the words

Nu har jag nyss duschat och bara tar det lugnt. Skulle baka kärleksmums innan, men hände massa saker så det blev en vanlig choklad kaka typ... Märkte först att vi inte hade bakplåtspapper hemma. När själva degen var i ugnen skulle jag göra glasyren. Man skulle egentligen ha florsocker till den men det hade vi inte heller hemma så jag gjorde en egen blandning som smakade ganska mycket mindre god! Det var bra att jag smakade glasyren innan jag hällde på, då skulle allting smakat shit. :o 
 
Den ser inte heller så attranherade ut.. Mmm, i mitten var degen fortfarande flytande! Men det förvånar mig faktiskt inte, för det brukar mina kakor bli :).
Skolan idag har inte varit så hemskt speciell. Var väl mest med vännerna och hade nolife som vanligt. Bokade mina piano&sångs kurstider hos lena idag. Så nu ska vi börja igen ! 
Pratade mer om klasskassan idag. Vår klassföreståndare har gett tips på olika stipendium man kan söka. Så vi ska jobba på att få dem. Själv klart ska vi jobba ihop pengar också. Vi funderar på att ha disco någon gång denna månaden antar vi? Så har också gått runt och pratade med olika lärare om salar och högtalare m.m. Jo, men vi kan nog åka på en hyfsa resa om vi vill ! :)

Fakta

Hej jag heter Wenjin Yuan och är född den 29:e maj 1998. Jag flyttade till sverige för 4år p.g.a familjen. Jag hoppade upp en klass efter två år. Gjorde klart 7,8s mattebok i 7an och 9ans i 8an, så nu i 9an håller jag på med gymnasiummatte hehe. Lite coolt faktiskt :). Men asiater aja. Jag är bra på No ämnen men sämst på slöjd. 
Jag har ALDRIG gjort en normal kladdkaka utan Belinda Berner och Petter Ebbessons hjälp. De blir antigen hårda som sten eller flytande som vatten hur länge man än har de i ugnen. Skrev det bara för att jag tycker denna faktan är för viktig så ni får inte missa(y).
Jag går i örnaskolan 9c just nu och bor i storstaden rydöbruk utanför halmstad! Går på piano och sång. Men har inte hållit på lika mycket nu för tiden. Men ska nog börja igen. Umgås med vänner, ha myskvällar och shoppa är de bästa saker som jag vet hittils och antagligen framöver också.
Min familj består av mig, min mamma(Lily), min styvpappa(Finn) och hans son(Björn). Han har en dotter också men hon bor inte här. Och nu går björn på gymnasium så han är inte heller hemma lika mycket. Vi har även två katter och hundar om ni undrar ! Orkar inte gå genom deras namn för det börjar bli lite chatigt med alla dessa saker.
Så här får ni veta lite mer om mig ! Inga viktiga saker men men ! :)

The sharp knife of the short life

I fredags hade jag väldigt kul med bella och några nior som gick ut iår ja. Gick mest runt och snackade bullshits och var i alexs lägenhet och chillade.På lördagen var jag och jonna på torups marknad och var med några från 8e då de sålde lottor för att samla ihop pengar till sin klasskassa. Då började jag tänka på vår klasskassa. Vår klass har inte hållt på så mycket och har bara 4000spänn som ska räcka till 22pers? Hahaha, grilla korv vid en sjö då eller ? Vi fick nu en ny klassföreståndare, och han verkar vara mer uppmärksam vid oss än våra gamla. Vi visste inte ens vi hade en klasskassa och inte heller hur vi skulle få in pengar till den. Vår lärare tog ALDRIG upp det förrän vi frågade själv. Jo men det tycker jag är väldigt dåligt, att vissa lärare inte ger tillräcklig information till eleverna. Men hoppas vår nya klassföreståndare kan göra vår klass bättre iaf !:)


If I die young, bury me in satin. Lay me down on a bed of roses.
Sink me in the river, at dawn. Send me away with the words of a love song.

RSS 2.0