Hej

Jag vet att ni saknar mig...


Hej

Ingen tandatällning


Antibraces

Imon tar jag av tandställninghelvetet som har orsakat hundratusengångertals munsår. Adjö.


Was it Real or was it all in my head

Hohoho imon när jag vaknar så är det bara 10 dagar tills vi slutar! Och imon är den sista gången folk kommer att se min tandställning! För på tisdag morgon klockan 8 ska jag åka och plocka bort den hohoho. Kommer bli fett najs. Har inte så mycket läxor eller nått sånt heller. Blir bara att chilla resten av terminen hoppas jag? Fast Petter är i Krakow på klassresa och är inte hemma förrän om två dagar eller nått. Asså man kan fan inte leva ett normalt liv utan honom? Har inte gjort så mycket än att bara suttit vid datan och druckit powerking och käkat Marabou.
Texas chainsaw 3D är verkligen en skräckfilm jag rekommenderar! Med världens coolaste psykomördare! Enda skräckfilm som har gett ett najs slut enligt mig. Mördaren överlevde och kommer att fortsätta mörda folk hohoho. Men nu blir det sova. Hejdå.


Mitt största problem just nu

Var på Hangover 3 igår och insåg en väldigt viktig sak. Jag har gått över från Cam Gigandet till Bradley Cooper. Han är mer än 23 år äldre än mig och jag har insett att jag aldrig någonsin kommer att kunna våldta honom. Asså detta är fan deprimerande!? Inte för att va sån men han är så jävla snygg och med burriburriburrburrrrrr. Bradley Cooper in my <3.
När jag säger att jag gillar äldre "killar" menar jag inte 3år äldre eller nått sånt fjolligt.. Man räknas ju fortfarande som samma generation! När jag säger äldre menar jag MINST 15års skillnad... Men åldern styr inte allt men skulle vatt fett nice med en kille som är så mycket äldre. Och mitt största problem just nu är att ingen 30+åring skulle vilja ha en 15åring så... Ganska jobbigt läge faktiskt. Men nu ska jag sova, godnatt är fett trött.


RSS 2.0